XDA ORBIT vs ipaq Foldable Keyboard FA287A

• 0 Odpowiedzi
  • 717 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

XDA ORBIT vs ipaq Foldable Keyboard FA287A
« dnia: Sierpień 20, 2008, 20:54:54 »
Witam

Czy komuś udało się pożenić xda orbit z klawiatura hp ipaq Foldable Keyboard FA287A

Już próbowałem wszystkiego dzisiaj każdy sterownik od wm 2003 do wm 5.0 przerobiłem najwyższe dwa sterowniki się nie instalują na pda twierdza tu słusznie ze bt nie jest brodacoma. W każdym bądź razie da się sparować urządzenia ale po przejściu do sterownika i włączeniu i daniu enable keyboard ptaszek się pojawia i znika, bt w artku mruga ale nic się nie dzieje bt w klawie po pewnym czasie się wyłancza. 

Na pozostałej części sterowników wywala napis że nie może otworzyć portu 1, wiec wyłączyłem iryde i po zainstalowaniu sterownika zawsze odpinałem od kompa,
 Tak żeby as i Iryda nie zajmowały com 1 gdzieś wyczytałem ze może tak być, w sterowniku nie ma opcji zmiany portów domyślnie 1, dalej nic .

Zmieniając kolejność, restart palma , włączenie w sterowniku klawy, przejście do połączeń bt i próbie sparowania palma z klawa, palm szuka klawiatury po czym 100% zwiecha i tu co ciekawsze hardwerowy problem bt restart mięki i bt się odpala ale kicha dalej.

Nie mam siły jeszcze chwila i tą klawe w……. przez okno

Ma ktoś jakieś pomysły lub słyszał o sterowniku napisanym ale nie przez hp , żaden ze strony hp nie działa, prsze mi nie podawać linków do nich testowałem ponad 5 godzin.

I jeszcze jedna rzecz której nie biorę pod uwagę wm 6.1 fulclub mam zainstalowany

Jakieś Dobre Pomysły lub panaceum na moje bola