klapek mam to samo, tyle ze u mnie wiesza sie nieregularnie,moze np caly dzien chodzic i nic,a innym razem wiesza sie ciagle...tak samo bialy ekran sie robi,normalne resetowanie nie zawsze cos daje,czesto pomaga reset rysikiem z rownoczesnym nacisnieciem przycisku wylaczania.jak to nie zadziala to wyjecie baterii na kilka minut.
czasem skubaniec nie chce odpalic po takiej zawieszce...
mam odeslac go do serwisu,opisywalem im problem i mowili ze przyczyna jest w urzadzeniu,a nie w sofcie...sam nie wiem.
serwis chce abym wyslal go do nich bez baterii i ladowarki i ide o zaklad ze jak go odpala tam,to bedzie dziod chodzil jak nalezy,boje sie zeby nie odeslali mi go z powrotem,twierdzac ze nic mu nie dolega..
dodam, ze te zawiechy ciezko uchwycic,ich wystepowanie jest chaotyczne.czesto jak gdzies dzwonie (choc to nie regula) zdarzylo sie podczas nawigacji,czasem w stanie czuwania.
hard reset robiony mial i dalej to samo...
ROM wczesniej mialem jakis z ERY ( sory ale nie znam sie na tym,ktos mi wgrywal)
teraz mam taki jak na samym poczatku jak kupilem go prawie rok temu...
kolega myslal ze moze to karta pamieci mi robi zamieszanie,probowal formatowac ale podczas formatu za kazdym razem zawiecha
teraz poket nie widzi tej karty, problemy zaczely sie 3 tyg temu,od prawie roku wszystko chulalo lux,o co kaman ??