[wydzielony] Zmiana E71 na HTC Magic

• 32 Odpowiedzi
  • 8203 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline WaldekGo

• 1522
    • smartphone.net.pl
  • Sprzęt: Touch HD2, TyTN II, Hero, Diamond, HTC p3300, SPV, SPV e200, SPV c500, SPV c550
Odp: [wydzielony] Zmiana E71 na HTC Magic
« Odpowiedź #30 dnia: Listopad 08, 2009, 16:23:14 »
OK :)

To ze dziala pieknie w trybie push gmail to mi sie podoba.

Jednak rozumiem ze to co wrzuce do kalendarza google ? to bede mial bez problemu w magicu ?

To samo z zadaniami ??

tak, to co jest guglu ląduje ładnie w telefonie. Oczywiście musisz pamiętać, że w bazie gugla również i może zostać użyte przeciwko tobie :-)))

Swoja droga Waldek masz troche tego sprzetu. :)

Nie wszystko się miesci, jeszcze jest stare Blackberry i sporo nie-smartfonów.
Ale SPV-ki bedą moją prywatną kolekcją, jak ceny spadną, to sobie dozbieram jeszcze nowszych modeli, brakuje mi 600-tki i e100

Tyle, że Diamond w zasadzie jest już sprzedany, Hero za moment idzie na sprzedaż - Android musi się jeszcze z rok, dwa porozwijać, zanim będzie się tego dało bez problemów używać. Nadchodzi HD2 :-)
« Ostatnia zmiana: Listopad 08, 2009, 16:25:19 wysłana przez WaldekGo »

*

Offline lovtza

• **
  • 192
    • w
  • Sprzęt: iPhone 4 32GB
« Odpowiedź #31 dnia: Listopad 08, 2009, 16:55:57 »
Dziekuje za odpowiedz :)

No wiesz wisi mi to ze google to bedzie mialo :) - kodow startowych do rakiet ja tam nie trzymam :)

To jak rozmowa o monitoringu :) ja sie nie obawiam o nic nie lamie prawa wiec wali mnie to czy ktos mnie podglada jak ide ulica, a wiem ze jak cos bedzie nie tak to tylko pomoze :)

Swoja droga to juz mi sie podoba ta pelna synchronizacja z google tego brakuje mi w E71. Jeszcze ta nieszczesna klawa :/

*

Offline WaldekGo

• 1522
    • smartphone.net.pl
  • Sprzęt: Touch HD2, TyTN II, Hero, Diamond, HTC p3300, SPV, SPV e200, SPV c500, SPV c550
« Odpowiedź #32 dnia: Listopad 08, 2009, 17:00:16 »

Swoja droga to juz mi sie podoba ta pelna synchronizacja z google tego brakuje mi w E71. Jeszcze ta nieszczesna klawa :/

Jak wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję. :-)))
Wystarczy zainstalować Mail for Exchange, skonfigurować Google zgodnie z manualem i voila'