Witam
To ponarzekajmy

Mam zainstalowanego -=MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.6 przez DFT + CWM
Wszystko dziala pięknie, partycje poformatowane na max, AD Recowery bootuje CWM. Uzyskałem i sformatowane partycje i maxymalną ilość miejsca na telefonie nie tracąc przy tym możliwości instalacji za pomocą Recovery.
ADW Launcher EX
Button Savior
Fancy Widget Pro
LED me know
ROM Manager
Traffic Counter
........
Wszystko działa.
Co do problemów to mam właściwie 2 ale bardzo wkur.... wiające (MAXYMALNIE)
Piwo dla tego, kto rozwikła mój problem

:D
1. Głośność rozmowy wychodzącej przy inicjacji nie jest ustawiana na tą, będącą na suwaku ale na MAX.
Innymi słowy: za każdym razem jak ja dzwonie do kogoś to mam ustawioną głośność rozmowy na max pomimo, że na suwaku jest np. minimum.
Po zmianie Vol +/- suwak reaguje oczywiście i głośność skacze z MAX na obecne ustawienie Vol - no ewidentny babol !
Dla rozmów przychodzących jest gitara: Vol dla rozmowy jest ustawiane takie jak jest na suwaku. Głośność połączenie jest takie, jakie mamy ustawione dla połączeń głosowych.
2. Kolejna kwestia to Dialer. Niby ładny, czarny i fajnie działa, szybko ale co z tego.... NIE MA funkcji inteligentnego wyszukiwania jak np w HTC Desire HD.
Szukałem na necie jakiegoś apk albo zipa dla CWM od DesireHD z NORMALNYM dialerem ale nic nie znalazłem. To co znalazłem nie chodzi albo psuje mi Androida i trzeba przywracać ROM.
Dodam, że chciałem podmienić całego Dialera razem z kontaktami i zakładką Ulubione, której ja nie lubie

Testowałem same dialery typu DialerOne ale to nie jest dokładnie to, o co mi chodzi. Ci co mieli HTC Dialera czy tego pod Wina czy tego z DesireHD wiedzą o czym piszę...
Jakieś pomysły? Pytania ?
[mod]tylko jedno - dlaczego dublujesz posty ? masz problem z niedopracowanym rom'em to pytaj o rozwiązanie tylko w jego wątku ...[/mod]
Spoko. Zapamiętam na przyszłość.