nie chciałbym tu wyjść na ... szowinistę android'owego, ale mam odmienny punkt widzenia
ja się nie nastawiam na nawigację typu automapa (choć nawet mam licencję z czasów kaiser'a :-) ) i pewnie 90% posiadaczy HD2 też - te pozostałe 10% ma automapę i narzeka na andka, że aqurat nie dało waersji na nadroid'a - pewnie nie dadzą bo wyjdą z założenia (wg mnie słusznego), że docelowo darmowe google navigation i tak wytnie konkurencję
rockplayer - prostszy, w stosunku do TCPMP, ale żadnej opcji TCPMP mi nie brak, z napisami .srt
powiedz czego Ci w nim brak poza obsługą .srt
btw, zrobiłem konwerter (bash+awk) .txt do .srt na
polskim forum xtreamer'a (o ile link nie jest czasem niezgodny z regulaminem), tam można też znaleźć ToSrtConverter pod windows)
widziałem, że się winamp pod android'a pojawił, a do tej pory odtwarzałem standardowym playerem do z android'a (chyba oba bez equalizer'a)
apetyt na łącze ? a jaki sens ma HD2 bez pakietu 250+ MB ? chyba niewelki
to telefon, który aż się prosi i łącze z net'em, choćby wifi - nieważne czy masz WinMo czy Android
android jest z definicji systemem internetowym, nie możesz mieć pretensji* do samochodu, że jeżdżąc zużywa paliwo
co do nawigacji, to chyba nie możesz mieć pretensji* o to, że android jej nie ma, bo ... windows też jej nie ma; ale, tak jak płatny market się pojawił w polsce, tak i google nawigacja się pojawi - czyli w przypadku andka przynajmniej jest szansa, że będzie za free a jakoś się nie spodziewam po M$, że kupi i dołączy za free automapę do WP7 :-)
oczywiście jeśli chcesz mieć automapę (i tu też trudno zrozumieć narzekanie, bo przecież z góry wiadomo, że automapa jest pod winmo i pod andkiem nie ruszy) to możesz kupić za 300-350 jakiegoś cudaka z automapą na WinCE - gdzieś na forum była dyskusja
btw, dyspensa na marudzenie jest na "Android'a na HD2" a nie na Android'a jako takiego :-)
z ww. pretensjami można do innego działu, ale tam się może krew polać ...
* tzn. normalnie byś nie mógł, ale to taki wątek, że właśnie można :-)