No dobra Panowie, powróciłem po dłuższych testach tego romu jak i kilku innych ostatnimi czasy
Akurat ten rom miałem okazję trochę dłużej potestować bo byłem na urlopie i na jego czas właśnie siedział on w moim HD2. Muszę przyznać po tych wszystkich innych testach że zdecydowanie NexusHD jest najlepszym romem według mnie oczywiście jeśli chodzi o build z SD.
Mam natomiast kilka wątpliwości i niedociągnięć które chciałbym zlikwidować i może ktoś będzie mi w stanie pomóc z tym.
1. Pierwsza to aplikacja telefonu i kontaktów. Czy można zastąpić jakoś systemowy telefon całkowicie innym dogranym? Znalazłem w markecie całkiem fajny dialer który się nazywa Go Contacts EX i rzeczywiście bardzo mi przypasował natomiast zauważyłem pewien mankament który mnie irytuje i to bardzo. W momencie gdy ktoś dzwonił i nie odebraliśmy połączenia wyskakuje powiadomienie na górnej belce w postaci czerwonej słuchaweczki. Gdy się nią kliknie to przeniesie mnie do nowych kontaktów natomiast to powiadomienie nie zniknie i dalej będzie się świecić do póki nie kliknie się w nie ponownie i nie wybierze systemowego telefonu.
2. Drugim problemem jest wspomniana już wcześniej głośność telefonu ale na to akurat wpływu za bardzo nie mamy rozumiem?
Byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś poradził odnośnie pierwszego problemu.
dzięki wszystkim za pomoc.