Mój rom to EnergyROM July24th 2012,wersja jądra;2.6.35.14-marc1706s_desire_0_2_3+ root@ubuntu-vm#52,wersja podstawowa 15.42.50.11U_2.15.50.14.
Problem pierwszy wręcz koszmarny to brak połączenia bluetooth po sparowaniu mam komunikat "sparowane nie połączone" a jest tylko połączenie multimedialne.Ten sposób łączności jest mi niestety bardzo potrzebny,testowo wgrywałem inne radio 2.12.50.02 to samo myślałem że jest to wina ROM-u ale po wgraniu kolejno NexusHD2-Gingerbread_V3.2a_SD__Android-2.3.7,NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.2.,TyphooN_CM7_v3.8.8-cLK(ten też w ostateczności mógłby być)efekt był zawsze ten sam "sparowany nie połączony"-o co w tym chodzi?
Trochę pokopałem w sieci i njwięcej chyba informacji jest na stronie XDA ale mój angielski jest bardzo cienki z racji wieku w szkole był rosyjski,nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale coś tam było o fix-sie bt, kernelu Dorimanxa ale nie jestem pewny,czy ktoś jest wstanie mi pomóc?
Następny problem dotyczy rozmiarów czcionki systemowej;czy jest sposób aby była trochę większa-patrz wiek piszącego?
Pozdrawiam.