Witam od niedawna jestem posiadaczem PDA n35
Wersja mojego OS to 4.21 czyli jest to WM 2003SE
Jednak jak znalazłem na tym forum to na tej wersji nie chodzi poprawnie TomTom6 (i tak właśnie jest u mnie mapa po prostu szaleje) i tu jest właśnie problem bo takiego właśnie planuję kupić.
Wyjeżdżam do angli i będę potrzebował dobrej nawigacji słyszałem że najlepiej się tam właśnie sprawuje TT6.
Stąd moje pytanie jaką wersję WM wgrać ? tzn wiem że zwykłą 2003 bez SE ale gdzie można znaleźć taki ROM?
Jeśli jest na ftp acera to bardzo bym prosił o nazwę ewentualnie link do dokładnie tej wersji bo ja no nie mam pojęcia.
Samo wgranie OS wiem jak się robi było kilka opisów na tym forum jak wgrać upgrade z SD ale rozumiem że wgranie poprzedniej wersji WM2003 odbywa sie analogicznie do wgrywania nowszej tak?
Jeśli nie to prosił bym o jakąś podpowiedź czym się to różni.
Z góry dzięki za pomoc, na tym forum jestem co prawda nowy ale wierzcie mi naprawdę sporo szukałem i gdybym znalazł to nie zakładał bym niepotrzebnie nowego tematu.
..............................................
EDIT
Nie moge skasować tematu więc dodam że już nieaktualne wczoraj całą noc szukałem i nie znalazłem a dziś założyłem temat a po chwili udało mi się na to wpaść.
W razie jak by kto szukał tu podaję link
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=63640.0sorki za zamieszanie