Czesc wszystkim.
Posiadam iPAQa z tematu i mam z nim problem, a dokladnie z bateria (ew. sterownikami do niej). Czasami zdarza sie, ze po wylaczniu ipaqa przy stanie naladowania baterii bliskiemu 100% i pozniejszej probie jego ponownego wlaczenia, niestety nie chce sie wlaczyc. Jedyna mozliwoscia wtedy jest podlaczenie zewnetrznego zasilania, co umozliwia ponowne uruchomienie urzadzenia, ale o dziwo wskaznik naladowania baterii pokazuje 0%. Czyli bateria w ciagu paru minut (niekiedy nawet w ciagu minuty) magicznie, calkowicie sie rozladowuje. A co jeszcze dziwniejsze po takiej akcji, laduje sie do 100% w ciagu 15-20min, wyglada to tak, ze do paru procent laduje sie normalnie (wolno), a pozniej od razu wskakuje na 100%.
Czy ktos z Was tutaj spotkal sie z tego rodzaju problemem ? Bo, ze problem istnieje to wiem, chociazby stad:
http://forum.brighthand.com/showthread.php?t=259023W kazdym badz razie zlozylem ostatnio reklamacje do HP w tej sprawie (zalatwialem sprawe z UK). O dziwo reaguja dosc szybko, po paru godzinach od napisania do nich, zadzwonili, pytajac w czym problem i stanelo na tym, ze musze wyslac iPAQa do serwisu. Na szczescie nic placic nie musze, bo oni zalatwiaja kuriera ktory odbiera paczke ode mnie, ale przy okazji wprowadzili mnie troche w blad, bo powiedzieli, ze kurier dostarczy rowniez pudlo do ktorego ja mam jedynie wlozyc PDA + baterie (bez innych akcesoriow), a okazalo sie, ze UPS (bo tego kuriera uzywaja) pudelek pustych nie daje, wiec wysylka opoznila mi sie o 1 dzien. Co ciekawe w UK nie maja chyba serwisu, bo paczka pojechala do Wiednia.
A jakie Wy macie doswiadczenia z serwisem HP ? Ja jestem ciekaw jak szybko i czy w ogole naprawia mi tego iPAQa.
Pozdrawiam.