Ja w 460 robię tak:
Rozpakowuję plik na kartę max 2 GB.
Wkładam kartę przy wyłączonym wyłączniku - twardy reset ( odłączenie od akumulatora - dolny wyłącznik)
Trzymam przycisk uśpienia - górny i jednocześnie włączam zasilanie dolnym włącznikiem.
Rozpakowuję ściagnięty plik na 2GB kartę Sandiska.
Dostaję takie coś:

Mógłby ktoś zobaczyć czy ma dokładnie takie same pliki, nazwy, wielkości, daty ?
Krótko naciskam przycisk Power (ten na górze urządzenia), co powoduje przejście w stan uśpienia.
Wkładam kartę z rozpakowanymi plikami.
Naciskam Power na jakieś 2 sekundy i trzymając cały czas wciśniętyn naciskam Reset (ten na dole urządzenia) i po sekundzie puszczam Reset a po kolejnej sekundzie puszczam Power.
Po kilku sekundach pojawia się okno z pytaniem czy instalować wersję aplikacji z końcówką 1.0.0.43.
Daję Tak.
Następuje Reset , pojawia się obrazek z napisem Navroad (jak przy uruchamianiu), następuje instalacja wersji aplikacji wraz z odtwarzaczem wideo.
Po czym następnie samoczynny Reset, kalibracja ekranu i ... znów pytanie o instalację wersji aplikacji.
I tak do us..nej śmierci...
Zresztą cała procedura jakby u mnie nie ma znaczenia. Wystarczy włożyć kartę, wcisnąć i puścić Reset (bez żadnego dotykania Power) i wszystko jest identycznie jak wyżej...
Sam przycisk Power jakby działa, bo przy podłączonym zasilaniu, krótkie jego przyciśnięci powoduje uśpienie, a dłuższe (okolo 5s) wyłączenie urządzenia.
Przepraszam, że tak łopatolololo, ale bawię się komputerami prawie 30 lat i parę rzeczy zdarzyło mi się zainstalować, a tu doopa...
Pisząc wszędzie "zasilanie", miałem na myśli kabel podłączony do sieci 230V a nie do komputera.