Witam.
Jak pisałem w Playu bez problemu działają mi kody: *101# i *102#. Przetestowałem *111# i działa, tzn. pojawia się okienko Play Menu i opcje do wyboru:
1 Stan konta
2 Uslugi
3 Promocje
0 Wyjscie
Mogę skorzystać z opcji:
1 Stan konta, gdzie po wybraniu 1 działają te same opcje co pod *101# i *102# oraz z opcji 2 Uslugi , gdzie mam nowe podmenu:
Uslugi :
1 Poczta glosowa MMS-em
2 Poczta glosowa na e-mail
3 Poczta Wideo
4 Zbieraj minuty
9 Powrot
0 Wyjscie
Jak wybrałem z pierwszego menu 3 Promocje to pojawiło się "Without Response" - chyba tego sieć mi nie obsługuje bo mam fona na kartę.
Aha, drobna uwaga : Play korzysta z roamingu Plus-a i to wszystko testowałem na sieci: 26006 3G - tak mi pokazuje sieć, nie testowałem na ustawieniach gdy pokazuje mi , że jestem w Plus-ie.
Natomiast kombinacja kodu , jeśli dobrze rozumiem *121*11*10# nie działa, natomiast powoduje, że nie działają żadne kody, pomaga wylogowanie i ponowne zalogowanie do sieci.
UWAGA: to wszystko testowałem pod ROM-em WM 6 beta2. Szybszy , ale czasami nadal ma problem z MMS-ami (zwłaszcza z podglądem odebranych) no i rozmowy Video nie do końca mi w Playu poprawnie działają.
PS. Wróciłem do WM 5 i działa *111#, a także działa kombinacja *121*11*10# , tzn. pokazuje się to samo menu co w *111#. Sieć 26006 3G
Pozdrawiam