Hard reset asus p 750

• 7 Odpowiedzi
  • 4280 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Hard reset asus p 750
« dnia: Marzec 03, 2008, 01:28:02 »
witam po instalacji resco keyboard pełna zawiecha jak zrobić hard reset moze ktoś wie      dzięki

*

Offline Artpe

• 16
Odp: Hard reset asus p 750
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 03, 2008, 15:34:31 »
a zwykły reset guzikiem z boku nic nie daje?
Hard chyba przez przytrzymanie kółka w górę + guzik reset.

*

Offline Adamela

• **
  • 124
  • Sprzęt: Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 08, 2008, 00:22:43 »
witam po instalacji resco keyboard pełna zawiecha jak zrobić hard reset moze ktoś wie      dzięki
Z tego co sam robiłem i potwierdzili mi to na info lini serwisu to tylko poprzez  Start > ustawienia > ustawienia domyślne.
Ponoć to jedyna opcja i nie można klawiszowo czy reset + coś innego.

*

Offline Shrek.pl

• **
  • 196
    • SHREK.pl
  • Sprzęt: TT720, iPhone
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 12, 2008, 23:27:07 »
Można dokładnie tak jak napisał Artpe, trzymasz dżoja do góry i rysikiem w dziurkę "reset" naciskasz i masz na twardo.
Potwierdzone przez info serwisu telefonicznie, tak mnie instrułował pan, kiedy miałem kilka pytań "a co kiedy..." :)
TT Go720 + WE & CE 8.50 <<>> iPhone 3Gs 16GB + TT 1.4.1 W&CE8.50

*

Offline iraas

• 44
  • Sprzęt: Asus P750 8GB micro SDHC
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 30, 2008, 09:39:25 »
Można dokładnie tak jak napisał Artpe, trzymasz dżoja do góry i rysikiem w dziurkę "reset" naciskasz i masz na twardo.
Potwierdzone przez info serwisu telefonicznie, tak mnie instrułował pan, kiedy miałem kilka pytań "a co kiedy..." :)

Dokładnie tak jak opisuje Shrek.pl. Dżojstik w górę, robisz reset i pojawia się komunikat ->wciskasz zieloną słuchawkę i gotowe. Wiem co piszę bo robiłem ostatnio 3x jednego dnia :ok:

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 15, 2008, 12:18:08 »
No to ja mam chyba grubszy problem, bo po którymś softresecie pokazał się ekran powitalny Asusa, a WM6 nie ruszyły. Hardreset też nie działa, tzn. pojawia się tylko ekran Asusa...

Czy ma ktoś jakiś patent, może jakaś kombinacja klawiszy? Może przez analogię z innymi modelami Asusa?

Pzdr
Maciej L

Alarm odwołany, udało mi się zresetować (po prostu do góry kręciłem boczne kółko zamiast joysticka  :oops: )
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2008, 12:47:13 wysłana przez Maciej L »

*

Offline mihho

• 35
  • Sprzęt: samsung i780 Mio A701
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 17, 2008, 22:22:40 »
Witam
U mnie w p527 jest ta sama sytuacja, tylko ekran asusa. Ale wybierajac z menu-ustawienia -ustawienia domyslne poszlo ladni, zresetowalo urzadzenie i jest ozyszczony z programow. Kombinacja yok w gore nie dziala. moze da tego modelu jest jakies inne wcisniecie przycikow do typowego HR.
Samsung i780
Mio A701

« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 17, 2008, 22:28:04 »

Dokładnie tak jak opisuje Shrek.pl. Dżojstik w górę, robisz reset i pojawia się komunikat ->wciskasz zieloną słuchawkę i gotowe. Wiem co piszę bo robiłem ostatnio 3x jednego dnia :ok:

Potwierdzam. Ale hard reset zadziałał dopiero po 3 próbie  :O