0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Sęk w tym,
tylko skompilowane do nowego formatu ...
Sęk w tym, że dane mapowe są dokładnie te same, to w zasadzie mapy v3z,tylko skompilowane do nowego formatu ...
Jestem wstrząśnięty......
Cytat: piotr.lutynskiJestem wstrząśnięty......Myślałem, że zmieszany Jesteś w stanie powtórzyć takie wyznaczenie trasy?[CIACH]
A mi dzisiaj 4.0.1 wyznaczyła następującą trasę pomiędzy Warszawa, Piastów Śląskich- Obrzeżna:
[dopiero po zamknięciu programu i softresecie wszystko wróciło do normy i trasa była wyznaczana prawidłowo......
A mi dzisiaj 4.0.1 wyznaczyła następującą trasę pomiędzy Warszawa, Piastów Śląskich- Obrzeżna:Jestem wstrząśnięty......
Cytat: piotr.lutynski w Czerwiec 04, 2007, 10:18:01[dopiero po zamknięciu programu i softresecie wszystko wróciło do normy i trasa była wyznaczana prawidłowo......Jednym słowem, nie tyle błąd programu co awaria systemu... Chyba, że takie sytuacje będą się częściej powtarzać.
Nie koniecznie....
Cytat: piotr.lutynski w Czerwiec 04, 2007, 15:39:22Nie koniecznie.... Jasne! Ale jeżeli nie bardzo możesz doprowadzić ponownie do zaistniałej sytuacji, to raczej awaria (błąd procesora, pamięci, systemu operacyjnego itd). A reset rzeczywiście nie jest konieczny do ponownego, stabilnego restartu aplikacji, chociaż jak praktyka mówi - zalecany
Uzywam też iGO i taka sytuacja wogóle nie pojawiła się.......
Jasne! Ale jeżeli nie bardzo możesz doprowadzić ponownie do zaistniałej sytuacji, to raczej awaria (błąd procesora, pamięci, systemu operacyjnego itd). A reset rzeczywiście nie jest konieczny do ponownego, stabilnego restartu aplikacji, chociaż jak praktyka mówi - zalecany