Witam
Używam P-320.Może ze względu na jego ergonomię,może na design-bo jest niepowtarzalny.
Również stosunek cena-wyposażenie-b.atrakcyjna.
Jednak jego praca,częste zawieszanie daje mi do myślenia,czy go "nie puścić do ludzi"
Używam standardowych aplikacji producenta +AM5,30 oraz karty 4G SDHC.
Urządzenie służy mi(podobnie jak poprzednie) głównie jako telefon,do edycji notatek,oraz komunikacji przez WiFi.
(Nimbuzz,Poczta).
Po mimo sympatii do tego urządzonka,HP iPAQ z WM5,który poprzednio posiadałem to była istna rakieta !
Po zaktualizowaniu do najnowszej wersji ROM(P320V4150V410V1140PLK),usunieciu niepotrzebnych
aplikacji,zainstalowaniu możliwych na karcie-urządzenie nadal katuje mnie w najbardziej nieoczekiwanych momentach komunikatem:...KRYTYCZNA ILOŚĆ PAMIĘCI...!.
Pobawiłem się SK Tools i pousuwałem wszystkie niepotrzebne junk,pliki temp itp.Zrobiłem również optymalizację rejestru.
Sytuacja powtarza się.Aż strach czasami coś notować ważnego,bo można utracić dane.
Podobnie się rzecz się ma z moim P-320 używanym służbowo.Ten sam problem.
w związku z tym pytanko do użytkowników: czy znacie jakieś Tips&Tricks,sprawdzone na "własnej skórze" możliwe do
wykorzystaniw w Asusie,poprawiające jego stabilność i pamięć.
Będe wdzięczny za każdą sugestię.
Pozdrawiam
\mam tez ogólne pytanie do użytkowników Asusa odnośnie blokowania wyświetlania kontaktów SIM,w osobnym wątku