Witam,
niestety pisząc swoją pozytywną opinię w temacie baterii, którą w większości podtrzymuję (wydajność), rzeczywiście nie zweryfikowałem poprawności pracy GPS'u, który i u mnie niestety nie działa. Zastanawiam się jaki związek może mieć bateria w aspekcie funkcjonowania GPS'u ? Temat poruszyłem na forum producenta baterii, jeden z użytkowników stwierdził, że przyczyną jest grubość baterii która powoduje duże tłumienie sygnału. Wydaje mi się to mało prawdopodobne, choć tego nie wykluczam bo raz udało mi się złapać fixa, ale ze względu na słabą jakość sygnału GPS całkowicie wariował więc rzeczywiście wyglądało to na jakieś problemy ze stłumionym sygnałem. Na forum producenta zadałem pytanie czy wada ta podlega procesowi reklamacyjnemu, czekam na odpowiedź..... Mają w ofercie również baterię HTC Diamond 2400mAh Li-Ion 3.7V, poprosiłem o przeprowadzenie testów, jeżeli byłyby pozytywne być może uda się wymienić tę wadliwą .... Kolejne milimetry dojdą no ale cóż....
A Ciebie Motobandyta przepraszam za moją opinię, która nie uwzględniała aspektu wadliwego GPS'a, na tamtą chwilę wiedzy tej niestety nie miałem.... wrrr...