Witam!
Mam pewien problem z moja Omnia, chodzi o to, ze od pewnego czasu wyświetlacz po prostu się wygasza i potem nie daje się rady go włączyć ponownie, nie pomaga przycisk uruchamiania, jedyne co pomaga to wyjęcie baterii i ponowne uruchomienie urządzenia - wtedy jest wszystko ok.
Co najciekawsze, zdarzyło mi się, że podczas rozmowy wyświetlacz się wygasił, rozmowa trwała jednak nadal a po rozłączeniu ekran już się nie włączył a telefon nie reagował, trzeba było wyciągać baterię.
Pewnie się zastanawiacie czemu nie oddałem mojej Omni do serwisu, tutaj kolejne pytanie. Mam Omnie z PLUSa, wgrałem soft PDA: SAHJ1/SAHJ1 telefon: XXHI4 z forum xxxxxxx, wszystko przebiegło ok, problem nie pojawił się od razu po update ROMu tylko nie dawno, czy straciłem w takim razie gwarancje na swoją Omnie? Słyszałem, że muszę wgrać oryginalny soft PLUSa i dopiero potem iść na gware, czy to prawda? Jeśli pójdę teraz i nie przyznam się, że wgrywałem nowy ROM to połapią się i anulują gwarancje?
Czy może to być problem sprzętowy? Dodam, że żadnych innych problemów z wyświetlaczem nie mam, może nawilgł? Czy soft/hard reset może coś pomóc?
Z góry dziękuję za szybką odpowiedź!
Pozdrawiam,
nie reklamuj [copymaker]
zmieniłem temat na bardziej czytelny