zasadniczo jestem tu nowy, na początku miałem wątpliwości co do wgrywania nowego romu. Szczególnie co do wgrywania gotowanego. zainstalowałem jednak ten nowy oficjalny romik. Na początku to samo co w moim starym 402. Pojawił się jakiś nowy program memory optimization. Nie wiem jak on diała, nawet nie jest po angielsku.

Więc jeśli ktoś wie coś na jego temat to prosze o wyjaśnienie co on robi. Oprócz tego aparat jest jakiś dziwny. Tylny w co ciemniejszych miejscach włącza tryb nocny. Troche to głupie bo równa się z bardzo żółtymi zdjęciami. Natomiast przedni jakiś ciemny.
Miałem już w grywać rom od panota, ale 1.90 nie chce mi sie wgrać bo się rozłącza z AS. Polecano 1.05, pobrałem go ale on nie ma instalatora(jak 1.90), a karty chwilowo też nie mam. Postanowiłem poczekać. Poczytałem jeszcze to forum i eureka

.
Doprowadziłem do 29 MB(po oxios close apps bez 28 MB z hakiem) po starcie z oficjalnym softem etena WWE 473

(wcześniej miałem po 20 MB, góra 22 po skasowaniu spb mobile shell)
wystarczy zmienić nakładke klawiatury na niebieską (blue) i w ustawieniach telefonu jego klawiaturę z tej pomarańczowej na drugą tą szarą, czy jak ten kolor nazwać.
Oprócz tego mam zmienianą nakładkę na ekran dzisiaj na domyśla windows, skasowanego voice comandera i zainstalowanego oxios close apps i hibernate
A jest jeszcze nakładka polonizująca bez niej może być jeszcze więcej ramu.
W każdym razie zmieniam zdanie co do mojego x800 i nie mam zamiaru instalować gotowanego romu.

Przynajmniej na razie.
A tutaj wrzuciłem na rapidshare jak by ktoś chciał pobrać:
http://rapidshare.com/files/148359295/200809221318291222060670.exewiadomo free user i poczekać 60 sekund, zwróci sie wam bo z etena idzie po 15 kB a z rapidshare średnio po 50 kB, przy 70 MB pliku jest różnica