Witam!
Mam zamiar opisać moje słuchawki stereo bluetooth

Piszę tutaj ponieważ mam tosię i jestem pewien, że z tosią działają - nie chcę postów a u mnie nie i co ja mam zrobić :/
Do rzeczy.
Słuchawki to
Southwing SA-505.
Kupione wczoraj, a dostarczone dzisiaj w emarket.pl ->
http://www.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C8790035Działają bez jakichkolwiek sterowników. Parowanie, użyj jako zestaw stereo - działa.
Możliwości - bardzo fajnie rozplanowane przyciski - play/stop,next,prev,vol up, vol down, on/off.
Wysuwany mikrofon, aktywujący automatycznie telefon(w trakcie słuchania muzyki nie przerywa jej) Ładowanie przez miniUSB. Funkcja ulubionego numeru, której jeszcze nie obczaiłem, ale nie wiem czy mam zamiar...
Jakość dźwięku: basy są naprawdę zajefajne - poważnie nie mam słuchawek, które tak je oddają

Aż z wrażenia puściłem subwoofer test i jest spoko - jak na mój słuch to zdały

Wysokie nawet ładnie - powiem ponadprzeciętnie, ale
basy mnie powaliły. Jedyny problem -
szum przy cichej muzyce, ale w szkole itp i tak się słucha głośno. Właściwie tylko w domu mam ciszę i czasem to przeszkadza. -6/6 za szum
Rozmowy. Przeprowadziłem właściwie tylko jedną, ale i ja i rozmówca słyszymy się świetnie, lepiej niż z tosią przy uchu(
problemu z głośnością już nie ma 
) Brak właściwie tych szumów co wyżej napisałem. Piątka/6(kryteria szkolne)
Zasięg: około 4-5 metrów bez zakłóceń - tylko w trakcie "postoju" - jeżeli PDA leży, a ja ze słuchawkami gdzieś idę zdarza się przerwać - efekt dopplera?? xD dalej lekko zmniejszona głośność, koło 7m brak sygnału, ale nie piszczy, nie denerwuje, nie straszy. 4+ - co prawda nie mam z czym porównać - no może z Jabrą jakąś - miała podobnie ale to było mono... i stara
Obsługa odtwarzaczy - cienko, ale to przez oprogramowanie w PDA - WMP -> świetnie

Wszystko działa - bardzo małe lagi. Potrafi sam uruchomić WMP
Czas pracy na baterii i te sprawy za kilka tygodni jak już wszystko wytestuję, ale prawdopodobnie tosia będzie krócej trzymać niż słuchawki.
Design: 6 Ładne czarno - srebrno - szare

Ładna kompozycja, owale, kształty nowoczesne, ale stonowane. Popatrzcie na GI

Moja ogólna
ocena jak na razie
to 5+ - zobaczymy co z baterią i tymi sprawami, ale za tę cenę... (w MM za jabrę chcieli 270zł

) Może porobię fotki i do siebie na www recenzję wrzucę.
Jeśli ktoś posiada również taki sprzęcik to niech się pochwali i zaprezentuje swoje opinie

Idę słuchać muzyki - mam nadzieję, że post nie poleci do kosza :p
PS tekst jest mój, i nie życzę sobie żeby ktoś umieszczał go na innych stronach, zastrzegam sobie prawo do umieszczenia go na własnej stronie www, ze zmianami lub bez

Musiałem to napisać