Blokada

• 3 Odpowiedzi
  • 680 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Blokada
« dnia: Wrzesień 18, 2008, 12:29:43 »
Witam, pytanie do znawcow, czy Toshiba G900 ma jakas blokade ktora trzeba zdiac zeby zainstalowac na niej co kolwiek z PC, wlacznie z nowym rormem z WM 6.1, bo u mnie nie da sie nic zainstalowac !

*

Offline neov

• **
  • 238
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S
Odp: Blokada
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 18, 2008, 12:50:12 »
Toshiba G900 nie ma żadnych blokad software'owych. Czego nie możesz zainstalować? Czy .cab'y Ci się nie instalują? Przez Active Sync nie możesz instalować aplikacji? Proces wrzucania ROM'u to zupełnie inna bajka, do każdego zazwyczaj dorzucona jest instrukcja w pliku tekstowym jak to zrobić krok po kroku.
Pozdrawiam :-)

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 18, 2008, 13:01:48 »
Instalacja cabow, wszystkie operacje kopiowania z PC na Toske i odwrotnie, wykrywanie Toski przez Windows Mobile Device Center ( bo mam Viste) idzie ok nie ma najmniejszych problemow, ale kiedy dochodzi do instalacja z PC na ulamek sekundy pojawia sie okno Add/ Remove program, pisze ze instalacja zakonczyla sie pomyslnie a tak naprawde nic sie nie zainstalowalo. Tak samo z wgrywaniem nowego ROM-u, wykonuje wszystko krok po kroku wg opisu i staje na oczekaiwaniu na polaczenie SuperRUU z Toska, a windows Toske wykrywa :/

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 18, 2008, 13:22:42 »
wszystkie operacje kopiowania z PC na Toske i odwrotnie
nie wiem jak WMDC ale AS też kopiował choć pasek postepu stał
najlepiej przez czytnik ;)