Wygląda na to, że kolejny polski producent zrobił mnie w konia. Ale czemu się dziwić! Już po przeczytaniu licencji oprogramowania widać, że oni za nic nie odpowiadają - Jest jaki jest.
Drogi kliencie kupiłeś i masz teraz problem. Nie jest to tylko sprawa Larka, bo to oprogramowanie ma jeszcze bardzo wiele wad i często działa nieprzewidywalnie. Ale widać Aqurat już się dorobiło na tyle by olewać klienta.
W MS kupując wersję OEM przynajmniej płacę mniej a za to mam dowiązane oprogramowanie do sprzętu. Tu wszyscy płacą tyle samo i są na łasce tej firmy.
Kiedy przesiadłem się na wersję 6.5 zobaczyłem nowe wodotryski, ale to co w 6.2 działało bez problemów tu wywala się na całego. Jak to jest dawanie lepszego produktu to ja się Hans Klos nazywam. Chyba ktoś pomylił pojęcia.
Piraci oprogramowania byli odkąd są komputery. Trzeba z nimi walczyć bo to złodzieje efektów ludzkiej pracy, ale nie takimi metodami. Dzisiaj dowiedziałem się, że nie warto kupować legalnej wersji, bo firmie Aqurat na tym zupełnie nie zależy.
Skoro firma nie szanuje mnie ja nie mam zamiaru szanować ich.
Życzę Panom powodzenia w takim marketingu.