Youtube App - brak współpracy

• 4 Odpowiedzi
  • 782 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline TurboX

• 24
  • Tell me somethin' I dont know.
  • Sprzęt: Xperia X1 8GB
Youtube App - brak współpracy
« dnia: Styczeń 02, 2010, 17:23:35 »
Witam,
niedawno miałem okazję zmienić telefon z poczciwego Wizarda na Xperię, różnica astronomiczna, szczególnie chwale sobie ekran i rozdzielczość ;> . Softu jest trochę mniej niż  na QVGA, ale z większością sobie radzę. Większy problem mam z aplikacją Youtube, są specjalne wersje na X1, ale jakoś nie udaje mi się zmusić aplikacji do działania. Wgrywałem z wielu źródeł (xda-d oraz innych, głównie zagranicznych źródeł). Wgrywałem też panel, ten wyświetla się ale w przypadku użycia go wyświetla jedynie komunikat informujący o inicjalizacji i w miejscu aplikacji pojawia się białe miejsce. Przy próbie otwarcia aplikacji z menu>programy zero reakcji tak jakby skrót odwoływał się do pustego miejsca. Nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na ten problem, więc pisze tutaj z nadzieją, iż znajdzie się mędrzec-klubowicz skłonny mi pomóc.
Pozdrawiam :)

Odp: Youtube App - brak współpracy
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 02, 2010, 18:20:03 »
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=89378.0

trzeba zmienić nazwy plików:
"flashresource.dll.0409.mui" oraz "YouTube.exe.0409.mui.na "flashresource.dll.0415.mui" oraz "YouTube.exe.0415.mui

*

Offline TurboX

• 24
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 02, 2010, 20:48:09 »
Śmiga, dziękuje uprzejmie ;)

*

Offline jabbar

• *
  • 56
  • Sprzęt: Xperia X1-> GalaxyS I9000
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 04, 2010, 09:53:09 »
zamiast tego wszystkiego polecam Core Playera w wersj np 1.3.6 - moduł youtube chodzi elegancko w dobrej jakości - która można sobie z resztą konfigurować w ustawieniach.

*

Offline TurboX

• 24
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 05, 2010, 21:46:00 »
To też mam (byłem zmuszony wgrać Core Playera, nie znalazłem działającego TCPMP), ale Youtube app jest trochę bardziej "finger friendly" i taka bardziej przejrzysta.