Prosz bardzo moja wrzuta, dodam, wszystko dziala, ja robilem te screen'y
PS: temat powinien zostaz moze przenisiony do dzialu gry, moze na innych PDA tez dziala ta gra...
Xtrakt Release Build r6415-Menu softkey fix-090227 signedFirma Sony Ericsson zrobiła grę 3D, która pokazuje możliwości graficzne akceleratora w procesorze urządzenia. W najnowszym ROM-ie, który nie został jeszcze oficjalnie udostępniony - aczkolwiek już wyciekł do internetu, znajdziemy nową grę o nazwie Xtrakt.
Gra polega na jeżdżeniu motorem, zbieraniu punktów i zabijaniu przeciwników. Xtrakt wygląda świetnie i działa płynnie. Gra nie jest ambitna, nie ma super fabuły itp. Została stworzona tylko z myślą by pokazać możliwości układu ATI.
Gra jest oczywiscie w jezyku polskim, a menu nie sprawia trudnoci naciskajac palcem
Urządzenia, na których gra Xtrakt powinna działać:HTC Touch Diamond - sprawdziłem osobiście i działa rewelacyjnie.
HTC Touch Pro
HTC Touch HD
XPERIA X1
Gra została napisana z myślą o rozdzielczości WVGA (czyli: dla X1), ale działa bez problemu na VGA. Menu nie mieści się w całości, ale nie jest to uciążliwe.
Gra została wyciągnieta z romu R3AA
Filmik pokazujący jak działa gra:
TUTAJ

http://rapidshare.com/files/219628847/Xtrakt_Release_Build_r6415-Menu_softkey_fix-090227_signed.rar