xperia przyśpieszenie wifi i zmiana ustawień

• 0 Odpowiedzi
  • 1644 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline netgps

• 25
  • Sprzęt: K750 -> X1 -> Asus P526, Sansa Clip+
xperia przyśpieszenie wifi i zmiana ustawień
« dnia: Marzec 01, 2010, 13:50:15 »
Jak otwieram opere , youtube.pl daje oglądaj film, to nie dość, że jest on w niskiej jakości to jeszcze do tego ma beznadziejny dźwięk, jak to przestawić aby mi odtwarzało filmy bez kompresji?
Nie dość, że ten odtwarzacz filmów mi je kompresuje, to na dodatek się tną  :-|
I drugie pytanie jak przyśpieszyć wifi? bo jest tragicznie wolne(a dodam, że to prędkość 2mb), już w k750i szybciej mi się ładowały strony.(co prawda nie przez wifi, a przez również wolny gprs).

Po??czone: [time]Marzec 01, 2010, 14:05:59[/time]
ok. już znalazłem coś takiego w wlan i przestawiłem na najlepsza wydajność, także już jest lepiej, ale co zrobic żeby mi filmów nie kompresowało i dźwięku?

Połączone: [time]Marzec 01, 2010, 14:49:21[/time]
włączyłem zamiast opery internet explorera i owiele lepiej działa na nim youtube, już przy wpisywaniu daje podpowiedzi trafne i nie muszę wpisywać do końca, noi lepiej wyswietla te jedną strone, i co dziwne, bo przecież korzystają obydwa z tego samego odtwarzacza filmy się nie tną, ani dźwięk się nie przycina, no ale dalej jest to wszystko skompresowane........
jak sobie zgram z youtuba na kompa i potem przeniose na telefon to mam normalną jakość i obrazu i dźwięku, a jak bezpośrednio chcę obejrzeć przez wifi to jest to zrąbane.. why? i jak to zmienić.....

Połączone: [time]Marzec 01, 2010, 16:05:50[/time]
no znalazłem wreszcie normalną przeglądarkę skyfire... i na niej wszystko jest tak jak trzeba...

Po??czone: Marzec 01, 2010, 23:46:49
Super , nie wiem czy to wina skyfire, czy czegoś innego, ale jakim cudem, skoro łączyłem się przez darmowe wifi, straciło mi się 5zł??
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2010, 23:46:49 wysłana przez netgps »