0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mam wgrany RC 1.1. Nie widze sensu wgrywac RC 2, poczekam na finalna wersje ROMu i dopiero ja wgram.W takim razie ma ktos moze caba z dialerem z orginalnego ROMu z Xperii?Mam jeszcze jedno pytanie, mianowicie, na orginalnym ROMie, jak np, uruchamialem opere, albo aktualizowalem pogode, po zamknieciu opery, albo jak pogoda skonczyla sie aktualizowac polaczenie z netem automatycznie sie zamykalo, a teraz jest uruchomione caly czas w tle i musze je za kazdym razem recznie zamykac. Moze to jest kwestja jakis ustawien, ale probowalem juz chyba kazdej mozliwosci i za kazdym razem jest tak samo:-/ wie ktos moze jak to zmienic, zeby polaczenie zamykalo sie automatycznie po wykonanej czynnosci?
jest wersja rc3.1 niestety wyjal zakladke z manili programy i jest po nacisnieciu na start najwyrazniej chce przekombinowac
quickgps we wszyskich programach
Cytat: slawrumia w Marzec 12, 2009, 15:47:44quickgps we wszyskich programachu mnie nie ma
Cytat: Lejna w Marzec 12, 2009, 16:13:19Cytat: slawrumia w Marzec 12, 2009, 15:47:44quickgps we wszyskich programachu mnie nie ma Wrzuć ten pliczek (po rozpakowaniu) do /Windows/Start Menu/Programs
elo sory że tak puzno i wogle ale mam pytanie czy ten rom będzie działać na Samsungu Omnii ? ponieważ bardzo mi się podoba Touchflo 3D ale niestety zainstalowałem sobie TF3D i nie działa cały czas wyskakuje " Tab here to laounch Touchflo 3D " i niec się nei da zrobić wgrywałem D3D drivers for omnia i też nic a zalezy mi na Touchflo 3D aktualnei posiadam WM 6.5 kompilacja 21500i mam w nim Touchflo (2D manilla ) a chcę TF3D pomocy proszę dajeswój e-mail Jakub15m@onet.eu jak ktoś zna odpowiedz proszę pisac o każdej porze dnia i nocy plaese help !!