Sony Ericsson Hikaru

• 2 Odpowiedzi
  • 1662 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline galo

• 37
Sony Ericsson Hikaru
« dnia: Październik 25, 2008, 18:37:15 »
No to Xperia ma następce ale jakiego.
Zmasowany atak telefonów z dotykowym wyświetlaczem nie ustaje, wręcz przeciwnie, z każdym dniem pojawia się coraz więcej takich urządzeń. Wkrótce kolejnego żołnierzyka do boju zamierza wysłać Sony Ericsson.
Nowy model Hikaru (jap. światło) zasili, zapewne, szeregi linii Cyber Shot ze swoim 8-megapikselowym aparatem. Ale to nie jedyna ósemka w specyfikacji, bo oprócz dobrego aparatu, telefon wyposażony będzie w 8GB wbudowanej pamięci. System operacyjny, który pojawi się na pokładzie "świetlnego" telefonu to Windows Mobile Professional. Możliwe również, że telefon posiadać będzie wysuwaną klawiaturkę QWERTY.
Jeżeli wszystkie przypuszczenia się sprawdzą, to Sony Ericsson Hikaru może być całkiem udanym telefonem

*

Offline ell

• 778
    • http://www.windowsmobile.pl
  • Sprzęt: Motorola Milestone @1GHz
Odp: Sony Ericsson Hikaru
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 25, 2008, 19:06:13 »
Na razie zadna rewelacja dla mnie to nie jest, na renderinach nie widac ani joysticka ani zadnych innych przyciskow. Ponadto obrazek widoczny na telefonie nie przypomina Windows Mobile w zaden sposob (chyba ze jest to tylko nakladka). Zobaczymy. Jestem tylko ciekaw zrodla tej plotki, bo na razie wszystkie portale powtarzaja to samo ale zaden nie powoluje sie na konkretne zrodlo.

*

Offline Czesiorazdwatrzy

• 465
  • Welcome to Hakurei Reitaisai Festival!
    • J-games.pl  - Forum japońskich gier, jrpg
  • Sprzęt: XDA 2i; i780; Desire Z
Odp: Sony Ericsson Hikaru
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 25, 2008, 19:27:15 »
Nie wiem po kija ładują WM do takiego telefonu. Jak tak dalej pójdzie to WM będzie w każdej komórce, tak samo jak Windows jest w każdym komputerze i się znowu gówno zrobi, bo nikt nie będzie miał nic lepszego do wyboru;/
Ale ok, zobaczymy co z tego wyjdzie.

I zły dział jak dla mnie : P