jest audio boster ale wybierając nic się nie dzieje, jednak slychac bassy mocno, w core player wylaczajac equalizer ta samo mp3 scootera jakis mix jest cienki po wlaczenium jest troche mocniejszy w trybie bass boost od tego w touchflo ale oba są super
Napisane: Listopad 09, 2008, 00:27:39
audio boster jest na 100% wlaczony w tuchflo3d juz slucham kolejne mp3 od 10lat scooter te same zresztą i od razu czuje się porządny basik
To rewelacja!
Pewnie zastanawiasz sie skad tyle pytan skoro przekonany jestem za HTC HD, ale to moze wydawac sie smieszne: pod koniec sierpnia zakupywalem dlugo oczekiwany z ogromna nie cierpliwosca HTC PRO. Pierwsze moje podejscie handtec.co.uk i wybor przesylki "ONLY MAINLAND" nei zauwazylem tego a oni wtedy nie wysylali na cala brytanie i zalamka oraz 4 dni czekania na zwrot kasy, w koncy w piatek kasiorka byla juz na koncie to kupilem PRO w innym sklepiej z przesylka na sobote ta 2 razy droszza (no coz juz nie mogles sie doczekac) W koncu jak towar otrzymalem bylem zadowolony! ale nie trwalo to zbyt dlugo: fon byl zbyt ciezki, grubawy, jak przesuwalem palcem po ekranie czuc bylo luzy (bardzo mi to przeszkadzalo) wiec bylem bardzo rozczarowany, a akurat we wtorek lecialem do polski to sprzedalem na allegro...
Niestety historia lubi sie powtarzac i teraz z HD mam problem! Paczke zamowilem na superetrader a tu sciema ze w transakcji wystapil blad bezpieczenstwa PIN CHIP o h.. im chodzilo a 10 godz. wczesniej bylo wszystko OK i peiniadze tez pobralo! teraz czekam na pieniadze pewnie z 4 dni i zaczynam sie zastanawiac czy aby napewno brac "HD" ... Xperie ktora tez mialem na uwadze ale w mniejszym stopmniu ostatnia pobawilem sie nia i mnie troche przekonala ehhh i tak nie wiem co robic

jak sobie pomysle ze dzien przed transakcja mowilem do mojej "jak zdarzy sie ta sama sytuacja co z PRO to dam sobie spokoj ha ha" ...ale problemy

Mam ostatnia prosbe do Ciebie slawrumia , postaraj sie nagrac jakis dluzszy filmik jak dziala ogolnei system i TF3D w xperi oczywiscie, czy nie ma zadnych luzow, nic nie lata, to dla mnie wazne i z gory dzieki.
Pozdrawiam