Witajcie,
Mam nadzieję że i w tym problemie mi pomożecie, jak już w kilku innych problemach z X1, które dzięki Waszym radom zostały rozwiązane

Konkretnie:
Mam sparowaną z X1 słuchawkę BT SE HBH-610a, ale testowałem problem na 2 słuchawkach HBH-610a i kilku innych producentów... więc mam wrażenie że problem nie jest po stronie słuchawek tylko po stronie X1...
Zaznaczam że dla wszystkich opisywanych przypadków BT w X1 jest włączony i słuchawka sparowana, itd.
Konkretnie:
1. Inicjuję połączenie z X1 - nie zawsze słyszę jego efekty w słuchawce BT. Tzn. ani nie słychac np. sygnału wołania ani po połączeniu rozmówcy w słuchawce BT, ani w X1. Pomaga czasami kliknięcie "menu" połączenia > turns handsfree off, a potem jeszcze raz tylko > turns handsfree on. Wtedy wszystko słychać w słuchawce.
2. Odbieram połączenie za pomoca przycisku odbierania w słuchawce BT - nie zawsze słychać rozmówcę w słuchawce - czasem pomimo że odbieram za pomocą słuchawki, to rozmówcę słychać czasem w słuchawce BT a czasem w X1.... Pomaga na to też procedura jak w punkcie 1
3. Czasem po prostu wyłącza się BT w X1 (na szczęście rzadko).... na to pomaga tylko włączenie BT w X!
Soft mam generic UK R3A
Jakieś wskazówki?