problem z powerem

• 1 Odpowiedzi
  • 1011 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline siemien3540

• *
  • 80
  • Sprzęt: Xperia X1 rom w fazie testowania
problem z powerem
« dnia: Kwiecień 24, 2011, 13:22:41 »
witam
mam pytanie ostatnie telefon mi zaczoł wariować ekran obrana sie z opuznieniem po otwrciu slidera a po wcisnieciu power ekran sie nie uruchamia z wygaszenia włącza się podświetlenie ale nic ale ekran jest ciemny lekko się podświetla ale nic nie widać myslałem ze to cos z romem i chciałem przeinstalowac ale jak urzyłem task 29 telefon został wyczyszczony i sie uruchomił do loga se tak jak zwykle wyłącztyłem telefon i chciałem go uruchomić w trybie boot ale jak przytrzymuje przycisk power i przycisk sciszania telefon zawibruje djody po bokach mrygną ale na ekranie nic sie nie pojawia podświetla się lekko ale jest caly szary mysłałem ze nie działa ale po podłączeniu telefonu okazało sie ze telefon uruchomił się w trybie boot i zaczoł sie inastalować rom normalnie nie wiem co się dzieje czy to przycisk power się spapral czy coś poważnego z telefonem maił ktoś coś takiego możę wiecie co moze byc powodem
siemien3540

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: problem z powerem
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 24, 2011, 16:02:46 »
[gmod]Udusić się można czytając to! Słyszałeś o interpunkcji, ortografii ? - popraw post zgodnie z netykietą.[/gmod]
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G