Nowy ROM - Informacje.

• 3 Odpowiedzi
  • 1628 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Mikolaj612

• 34
  • Sprzęt: Sony Ericsson Xperia X1
Nowy ROM - Informacje.
« dnia: Listopad 18, 2010, 20:36:21 »
Witam forumowiczy, otóż, od nie dawna jestem posiadaczem Xperi X1, jako, że miałem już kilka telefonów marki HTC (m.in. Touch Pro, Diamiond 2) a kuchnia nie jest mi obca (zarówno Erviusa jak i osKitchen), chciałbym zaczerpnąć, że tak powiem informacji, widzę, że subforum jest w sumie martwe, nikt nic nie gotuje, więc teraz stawiam pytanie, czy są osoby chętne do testów oraz czy w ogóle są osoby, które chcą abym coś ugotował ? Trochę chaotycznie pisze, więc krótko, umiem tylko nie wiem czy jest sens :) Chciałbym aby osoby chętne napisały mi w tym wątku, jaki by chciały ROM (programy, wygląd, itp.), ponieważ na razie nie mam koncepcji ku temu. Na chwilę obecną uparłem się, że przeportuje ROM z X2 (najnowszy na WM 6.5.2) na nasze X1.

Odp: Nowy ROM - Informacje.
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 26, 2011, 21:54:49 »
Wiem, że odświeżam post z przed 4 miesięcy, jak również wiem, że moje zdanie mało będzie się liczyło.
Na mnie zawsze możesz liczyć, tylko daj jakiś znak :)

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 28, 2011, 16:50:40 »
Również jestem świeżym użytkownikiem X1 oraz WM - pierwszy telefon z innym systemem niż Symbian od chyba 6 lat ;)
Dopiero w sumie odkrywam co się robi i jak z WM ale chętnie poeksperymentuje jeśli chodzi o nowe ROMY ;)     

*

Offline siemien3540

• *
  • 80
  • Sprzęt: Xperia X1 rom w fazie testowania
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 07, 2011, 19:10:36 »
Jeśli romik będzie fajny to jestem gotów do prób 
siemien3540