Witam wszystkich miłośników X1.Na samym początku powiem, ze to jest tylko i wyłącznie moja opinia, moje spostrzeżenia i nikt nie musi ze mną się zgadzać. Wiec opisze co myślę o romie od eddi666 21916 & 23569. Jak dla mnie eddi666 stawia na grafikę i bajery. Używałem rom Lix 2.X test od mistrza kuchni i powiem jedno, to było To. Jak kiedyś czytałem watki z tematem: szybki i stabilny rom, jaki polecacie?- myślałem, co oni chcą? Szukają minimalnie szybszy Rom? Czy są jak audiofile, słyszą to co inni nie słyszą? O co im chodzi? Ale teraz, jak wgrałem rom 21916 & 23569, już wiem.To jest prawdziwy ZAMUL, nie wiedziałem, ze tak może wolno działać rom. Żeby to był jeden z pierwszych romów od eddi666, powiedział bym spoko, chłopak ma czas, będzie lepiej, daj mu szanse. I co dalej... Kiedyś, wgrałem pierwszy rom od linshi i jak już wgrałem drugi, poprosiłem linshi żeby podał mi numer konta, żeby wspierać jego projekt. Nikt mnie do tego nie zmuszał, mogłem być zwyczajnym pasożytem i korzystać z jego romów. W przypadku 21916 & 23569 nie mam takiej ochoty. Jeżeli chodzi o bajery i przepych, to jest super rom. Znalazłem prawie wszystko co potrzebuje, resztę miałem swoje. Tak na koniec, jeżeli masz cierpliwość, lubisz wszystko na maxa(oprócz szybkości działania), to właśnie dobrze trafiłeś. Ja stety lub niestety, nie zatrzymuje się na tym romie i szukam dalej, jak nie znajdę nic godnego następstwa LiXa, wracam na stare "śmieci", lub kupie Desire.
Pisze to z myślą, ze eddi jest ambitnym chłopakiem i to co ja napisałem wyżej, tylko i wyłącznie go zmobilizuje i powstanie prawdziwe dzieło. Nie chciałem w żaden sposób nikogo urazić.