Lechu ale masz tempo, chyba zacznę instalować co drugi release

Wersja 1.2 PL jest naprawdę bardzo udana i mega szybka, bez porównania z energy no i oczywiście dość małe zużycie baterii. Mam jedynie kilka niuansów:
- w nowym sms, przy próbie wpisana do kogo chce się wysłać po wrowadzeniu kilku liter z klawiatury QWERTY nie wyświetlają sie żadne sugerowane kontakty, ale po wprowadzeniu z qwerty ekranowego wyskakują podpowiedzi

- przydała by się jakaś klawiatura która by miała przyciski wklej, kopiuj, wytnij (w któryms energy jest taka) ponieważ czasami nie ma możliwości rozwinięcia menu podręcznego, np przy wprowadzaniu kodu WAP przy łaczeniu z WiFi
- w zakładce Kontakty wydaje mi się ze ikony odpowiedzialne za kontakt powinny być trochę mniejsze, bo nie widac już kto jest w 3 wierszu, wiem ze można przewinąc ale po co

ogólnie fajnie jak by można było edytować ilośc wyświetlanych kontaktów np 4x4 czy 3x3

- no i mam pytanie czy można zastąpić ikonki zainstalowanych programów innymi, bo np. ikona automapy wygląda bardzo słabo w porównaniu z ikonkami od ciebie

to samo tyczy się palringo i advanced config

EDIT:
Widze ze coś vpx szwankuje i nie chce pokazywać w dużych rozmiarach screenów, poniżej link do ostatniego screena
http://img1.vpx.pl/up/20100424/screen0313.png