Do tej pory dodatkowe klawiatury były tylko w buildach 21xxx. Pewnie wgrałes 23xxx i dlatego nie ma dodatkowych. Od wersji 1.6 dodatkowe klawiatury będą już obu buildach.
Wgrałem build 21903, poniważ jest z paskiem na górze

ale już mam klawiaturkę i działa całkiem spoko

no chyba cięzko, bo słownik posiada poprwane słowa zawierające ąęćń.
kurde szkoda, bo niby można tak pisać, ale bez sensu trochę że 1 sms z polskimi znakami zostaje wysłany jako 2 albo 3 :/
Połączone: [time]Maj 19, 2010, 00:12:59[/time]
Jeszcze jedno pytanie.. Może to nie wynika akurat z softu, ale zapytam... W czasie gdy telefon "zgubi" zasięg (co zdarza się bardzo często), chcę wysłać smsa, po czym pojawia się komunikat "nie udało się wysłać wiadomości sms"... I niestety ta wiadomość jest przenoszona do "kopii roboczych"... Czasem jest tak, że dźwięk mam w telefonie wyłączony, klikam na wysłanie wiadomości i dalej już nie zwracam uwagi czy sms się wysłał czy też nie, oraz czy telefon miał w tym momencie zasięg... Po czym po godzinie, kiedy druga osoba nie odpisuje zauważam że wiadomość została w skrzynce... Zatem moje pytanie brzmi... Czy jest możliwość zrobienia takiego fixa, aby przy braku zasięgu tenże sms zostawał w skrzynce nadawczej (nie był przenoszony do kopii roboczych) i został wysłany samoczynnie jak tylko telefon z powrotem złapie zasięg?
Pozdrawiam i dzięki z góry za odpowiedź