1. wyjście z okienka smsów jedynie po przejściu do pierwszej zakładki z opcjami kontaktów i kliknięciu wstecz, z okna wszystkich wiadomości powraca mi do ostatniej wiadomości, bardzo przydałaby się opcja wyjścia. bezpośrednio z smsa do strony głównej. Oczywiście dołączam się do kolegi który zwrócił uwagę na problem mikroskopijnych literek w edytorze wiadomości.
2. Budzik zawsze mnie deprymował w X1, działa bez zarzutów ale brakuje możliwości użycia dźwięków budzenia z własnej kolekcji, Klaxon załatwiłby sprawę, niestety ten który znalazłem w sieci nie działa prawidłowo. Nie ustawia alarmów i dodatkowo wyłącza te systemowe :p
3. Muzyka, użycie zestawu słuchawkowego przewodowego nie przeszkadza telefonowi dalej wygrywać muzyki przez głośnik, choć odpowiednia ikonka informuje, że zestaw wykryto. Muzyka gra również w słuchawkach. Ludzie dziwnie patrzyli na mnie w drodze do pracy, nie lubią Comy, czy jak?
4. Nie mogę też znaleźć ustawienia zegarka (tego małego na pasku który jest obok lub zamiast stanu baterii) w opcjach, może ktoś mnie pokieruje.
Więcej nie widzę, wszystko śmiga bez zarzutu, lub po prostu tak jak powinno.