[16-02-10] [ROM] liX-2.5

• 532 Odpowiedzi
  • 123497 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kisiel20

• 6
  • Sprzęt: Xperia X1
Odp: [28-11-09] [ROM] liX-2.4.0
« Odpowiedź #300 dnia: Luty 01, 2010, 22:33:56 »
Mam małe pytanie. Po instalacji każdego nowego romu (lix2.4) zaleca się wyczyszczenie pamięci podręcznej, czy to to samo co wyczyszczenie pamięci magazynowej w lix 2.4?(hard reset)
A co do softu to
1.  Mam problem nie działa mi miasto muzyki w 2.4. wyskakuje błąd i nie ładuje się program
2. Jak zainstaluję przeglądarkę operaMINI to nie mogę w niej wpisać żadnych haseł przy logowaniu np.na forum (klawiatura działa, ale po wpisaniu hasła nie zostaje ono uwidocznione w oknie i niema możliwości logowania)(opera Mini MOD-próbowałem różne wersje i problem jest w każdej)
A tak poza tym to ROM jest  :ok: :ok: :ok:

*

Offline linshi

• 555
  • Od pytań jest forum.
  • Sprzęt: Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #301 dnia: Luty 02, 2010, 21:21:56 »
Mam małe pytanie. Po instalacji każdego nowego romu (lix2.4) zaleca się wyczyszczenie pamięci podręcznej, czy to to samo co wyczyszczenie pamięci magazynowej w lix 2.4?(hard reset)

Tak to to samo.

A co do softu to
1.  Mam problem nie działa mi miasto muzyki w 2.4. wyskakuje błąd i nie ładuje się program

Spróbuj  zainstalować z .cab jak to nie pomoże zainstaluj netcf3.5
http://www.mediafire.com/?hzesgm4ybjm

2. Jak zainstaluję przeglądarkę operaMINI to nie mogę w niej wpisać żadnych haseł przy logowaniu np.na forum (klawiatura działa, ale po wpisaniu hasła nie zostaje ono uwidocznione w oknie i niema możliwości logowania)(opera Mini MOD-próbowałem różne wersje i problem jest w każdej)

Nie używam operyMINI więc ciężko mi coś na ten temat powiedzieć

A tak poza tym to ROM jest  :ok: :ok: :ok:

Dzięki
Czy aby na pewno ?

*

Offline Glaniu

• **
  • 235
    • www.pagla.pl
« Odpowiedź #302 dnia: Luty 03, 2010, 00:01:07 »
ROMik naprawde bardzo przyjemny.
Mnie nie dziala google maps ,ale problem mam taki ,ze na zadnym romie nie moge zainstalowac TomToma zawsze pojawia sie komunikat ,ze mam za malo pamieci. Ktos pomoze?

Pozdrawiam

*

Offline siemien3540

• *
  • 80
  • Sprzęt: Xperia X1 rom w fazie testowania
« Odpowiedź #303 dnia: Luty 03, 2010, 08:30:01 »
ROMik naprawde bardzo przyjemny.
Mnie nie dziala google maps ,ale problem mam taki ,ze na zadnym romie nie moge zainstalowac TomToma zawsze pojawia sie komunikat ,ze mam za malo pamieci. Ktos pomoze?

Pozdrawiam

tez tak miałem w tomtomie jak miałem mape za dużą mapę
siemien3540

« Odpowiedź #304 dnia: Luty 03, 2010, 09:43:55 »
Witam!

Mną też targały pewne wątpliwości, podsycane tym że nigdy jeszcze nie flashowałem romów, ale ciekawość zwyciężyła.
Ogólnie rom bardzo fajny, instalacja bez problemów, podoba mi się to, że w Windows 6.5 naprawdę niewiele już widać elementów starego 6.1. Szybkość, pewność działania, przemyślane wiele elementów systemu, duże klawisze i obsługa "paluchami" przemawiają za kontynuacją dzieła znanego pod nazwą liX!

Linshi - dla mnie jesteś masterem i masz wśród ludzi wielu zagorzałych fanów  :ok:

A teraz mała łyżka dziegdziu:

1. W zakładce "strona główna" nie działa trzeci rząd przycisków na dole - nie można przyporządkować.

2. W zakładce kontakty nie działa kliknięcie "na twarz" delikwenta, kliknięcie "na imię" tak - ogólnie ta zakładka jest jakaś chimeryczna, czasami mam wrażenie że mnie nie lubi i odmawia współpracy.

3. W ustawieniach "Inne" jest cos takiego jak "Smart lock" - za chiny nie wiem czym się różnią poszczególne opcje i kiedy zacznie mi blokować ekran a kiedy nie (Dim lock, Suspen lock, Outcall lock, Outcall connected lock itd). PL by się przydało. A wogóle ta blokada ekranu działa też jakoś dziwnie, czasami trzymam telefon w rękach coś majstruje i po kilku dosłownie sekundach "pyk" blokada, nie wiem gdzie to poustawiać, nie mogę znaleźć gdzie mógłbym ustawić czasy, nie wiem czy to ma coś wspólnego z wygaszaniem ekranu. Tutaj proszę o helpa.

4. Pochodna blokady ekranu - opiszę małą sytuację. Zainstalowałem Dialera z X2 (jest PL), ładnie chodzi, podoba mi się czytelność, duże zdjęcie na prawie cały ekran, duże napisy i wszystko fajnie. Ale! Jak ktoś do mnie dzwoni to: dzwoni X2 dialer, odbieram, gadam, gadam, kończę rozmowę i na ekranie który sie wygasił (a tego bym nie chciał - dawniej XperiaTweak to rozwiązywało) ukazuje się jakaś inna część systemu z białym tłem, gdzie widzę małe zdjęcie, i napisy zakończ itd. Więc wciskam zakończ. Potem nagle wskakuje blokada ekranu, z przewijakiem lewo-prawo więc przewijam co by odblokować. Potem wskakuje ten wcześniejszy X2 dialer z którego muszę jeszcze wyjść i dopiero po tych kilku kliknięciach mam pewność, że rozmowa sie zakończyła i jestem na stronie głównej. Uff! W 6.1 było łatwiej, dzwonił ktoś, ekran się nie wygaszał ani nie zmieniał, cały czas był X2 dialer, jedno wciśnięcie zakończ i byłem na stronie głównej. Może to ja popełniam jakiś błąd konfiguracyjny, proszę o helpa/naprawę.

5. Czy da się wyświetlić w pasku górnym i baterię i zegarek naraz? I chyba w tym zestawie ikon nie było ikony ładowania baterii, robiło się puste miejsce po podłączeniu do komputera na przykład.

6. W ustawieniach "Aplikacja" nie chodzi "Zarządzaj programami"

7. W ustawieniach "regionalne" nie można zmienić (bo nie ma na co) formatu daty krótkiej (yy-MM-dd – dlaczego duże MM?) i daty długiej. Powinien być większy wybór, np.:  dd-mm-yy (18-12-09) - tak chyba piszemy w Polsce, lub dd-mm-yyyy (18-12-2009). Poza tym na stronie głównej w dacie raczej powinny być minimalnie inne skróty, ponieważ "Pt gru 18" to jakaś chińszczyzna. Proponuję: "Pon." "Wto." "Śro." "Czw." "Pią." "Sob." "Nie." i miesiące, może wejdą niektóre całe nazwy "Stycz." "Luty" "Marzec" "Kwiec." "Maj" "Czerw." "Lipiec" "Sierp." "Wrzes." "Paźdz." "List." "Grudz." i raczej powinien być zapis "Pią. 18 Grudz." lub "Pią 18 Grudz" (inna kolejność niż w tej chwili).

8. W "ustawieniach/więcej/system" jest program "Task Manager" (ANG nazwa) po wejściu w niego jest on już "Menedżerem zadań" (PL nazwa). Natomiast jest też "Menedżer zadań" który po wejściu w niego jest tylko nazwany "Ustawienia". Coś tu jest namieszane.

9. Wydaje mi się, że gdzieś mi mignęło "OK/cancel" na dole ekranu ale mogę się mylić.

10. W alrmie po zadzwonieniu (porannym) są do wyboru opcje "Drzemka" (i to jest jasne) i "Odłóż" - tutaj na poranne wstawanie jest już za ciężko - odłóż to chyba właśnie zdrzemnij się jeszcze - źle dobrane tłumaczenie - lepsze by było "Skasuj" albo wręcz krótkie "Już wstaję" (byłoby śmiesznie, chyba że ktoś używa alarmu w dzień lub na wieczór i niekoniecznie do spania)

11. Dociskamy przycisk wyłącznika i uruchamia się fajny programik "Wyłącz/Resetuj/Uśpij/Anuluj" - wciskam resetuj i widzę: "Are you sure you want to reset your device? Tak/Nie" ANG/POL? Przy opcji "wyłącz" też tak jest. A w menu tego programu mamy skróty "Utwórz Long Press Power" i "Utwórz Long Power Press". O co tu chodzi? Jaka jest różnica?

12. W "ustawieniach/zabezpieczenia" mamy cos takiego jak "Szyfrowanie" - jak tam wchodzę raz jest zaznaczone, raz nie, nie mogę sam decydować, o co w tym chodzi?

13. Zakładka "kontakty" dodaję nowego delikwenta, wybieram dodaj zdjecie i tutaj masakra - system zamiast prostego "Karta pamięci" i dalej foldery proponuje jakieś albumy - i np. na karcie pamięci która jest nomen omen "Storage Card" (ANG - nie da się po polsku jak w 6.1?), znajduje mi dziesiątki albumów, bo np. w instalu mam program z innymi ikonami i dla niego to już jest album i bardzo często sytuacja jest nie do rozwiązanie, nie da się dokopać do tego co człowiek chce.

14. I na koniec kwiatek do kożucha: pogoda i ustawienia "mojej lokalizacji" - toto działa jak chce i nie mam nad tym żadnej kontroli. W programach znalazłem takie fajne coś co się nazywa "Advanced Confi" (znowu ANG nazwa mimo, że program po polsku) i jest tam zakładka "HTC Home" i na końcu "Pogoda - Lokalizacja" i "Pogoda - Kod lokalizacji". Pierwsza rzecz - nazwa - wpisałem "Warszawiunia" co bym mógł to rozróżnić od innych, kod lokalizacji "EUR|PL|PL007|WARSAW" i dupcia blada. Za chiny nie mogę zmusić urządzenia żeby wyświetlało to co ja chcę, powiem więcej pracuje w Piasecznie i jestem podłączony xperią do firmowej sieci Wi-fi i przez chwilę miałem Piaseczno nawet, ale w tej chwili mam "GrandCasablancaMA" z Maroka, miałem już "BOSTON" z USA i wyspy kanaryjskie. O co chodzi, znowu mam coś źle ustawione?

I to chyba tyle - sorry że tak dużo nasmędziłem.
Czekam na nowe wersje romu, będę go używał a i datków $ znowu nie poskąpię.

pzdr. tomeelee

p.s. Pisanie tak długiego postu w tym okienku jest niewykonalne, po kilkunastu linjkach każde uderzenie klawisza, post skacze góra-dół - nie da się pisać. Całe szczęście że w systemie jest Notatnik. Paaaaa.....

Witam ponownie!
Czy jest szansa na udzielenie kilku odpowiedzi na powyższe pytania?
Linshi - czy wogole jest jeszcze szansa na Twoje prace nad tym romem? Jeśli nie powiedz otwartym tekstem - lepiej tak niż tkwic w niepewności.

Co do romu z X2 - na prawde nie wiem czym się zachwycać - przecież sytem 6.5 jest już w tym romie, a panele swoją powolnością przełączania, moim zdaniem się wogóle nie sprawdzają. Wolę system z zainstalowaną Manilką, zawsze można ją wyłączyć i używać gołego 6.5. Gdyby jeszcze go troszkę dopracować...

prosimy....

SeX1 userzy :)

*

Offline linshi

• 555
  • Od pytań jest forum.
« Odpowiedź #305 dnia: Luty 03, 2010, 10:13:22 »
Witam ponownie!
Czy jest szansa na udzielenie kilku odpowiedzi na powyższe pytania?
Linshi - czy wogole jest jeszcze szansa na Twoje prace nad tym romem? Jeśli nie powiedz otwartym tekstem - lepiej tak niż tkwic w niepewności.
To wszystko o czym napisałeś biorę pod uwagę.
Będzie następny rom, nie chce pisać kiedy bo znów wszyscy będą czekać a ja nie zdążę.
Wszystko zależy ile znajdę czasu, mam nadzieję że już niedługo.
Co do romu z X2 - na prawde nie wiem czym się zachwycać - przecież sytem 6.5 jest już w tym romie, a panele swoją powolnością przełączania, moim zdaniem się wogóle nie sprawdzają. Wolę system z zainstalowaną Manilką, zawsze można ją wyłączyć i używać gołego 6.5. Gdyby jeszcze go troszkę dopracować...
Rom X2 można traktować jako rom bez manili, chodzi dużo szybciej niż romy z manila, a jeżeli ktoś chce prawie czysty wm to on się do tego nadaje, prawie wszystko można odinstalować i zostanie goły wm, idealny np. do SPM Mobile Shell
Czy aby na pewno ?

*

Offline Denzkit

• 47
  • Przyszłość ?! HTC
  • Sprzęt: Xperia X1, 8GB / liX2.5
« Odpowiedź #306 dnia: Luty 04, 2010, 21:50:40 »
w romie lix 2.4 jest aplikacja "youtube" i mam z nią mały problem a mianowicie, przycina mi się obraz gdy oglądam film  :mysli:  Może zna ktoś przyczynę dlaczego tak się dzieje ? i jakieś wyjście ?

ps. Jakoś odtwarzania filmów mam ustawione na "wybór automatyczny"...
Sony Ericsson 4.ever!?; T610, K300i, D750, P1i, Xperia x1,

*

Offline linshi

• 555
  • Od pytań jest forum.
« Odpowiedź #307 dnia: Luty 04, 2010, 22:26:52 »
w romie lix 2.4 jest aplikacja "youtube" i mam z nią mały problem a mianowicie, przycina mi się obraz gdy oglądam film  :mysli:  Może zna ktoś przyczynę dlaczego tak się dzieje ? i jakieś wyjście ?

ps. Jakoś odtwarzania filmów mam ustawione na "wybór automatyczny"...

To wina driverów, w nowej wersji działa ok.

Zostało mi jeszcze parę drobnych poprawek i myślę że w ciągu paru dni będzie 2.5, narazie testuje czy wszystko jest jak powinno być
Czy aby na pewno ?

*

Offline Denzkit

• 47
  • Przyszłość ?! HTC
  • Sprzęt: Xperia X1, 8GB / liX2.5
« Odpowiedź #308 dnia: Luty 05, 2010, 14:17:01 »
??? nie bardzo łapie, mam rozumieć że będzie nowy poprawiony ROM ?
Sony Ericsson 4.ever!?; T610, K300i, D750, P1i, Xperia x1,

*

Offline linshi

• 555
  • Od pytań jest forum.
« Odpowiedź #309 dnia: Luty 05, 2010, 15:51:56 »
??? nie bardzo łapie, mam rozumieć że będzie nowy poprawiony ROM ?
Tak
Czy aby na pewno ?

« Odpowiedź #310 dnia: Luty 06, 2010, 02:38:35 »
Panowie! I Panie!!!!

No to ciułamy drobniaki z kieszeni na dotację dla Pana Linshiego, coby lix2.5 nam w telefonach na dobre zagościł.
Jakby co zgłaszam się na testera - jak widzieliście mogę byków wyłapać conieco (a może nie będzie czego wyłapywać???)

pzdr. tomeelee

p.s. Panie Łukaszu - $ poszło - uważam że za dobry soft czasami trzeba zapłacić... :ok:
« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2010, 02:43:17 wysłana przez tomeelee »

*

Offline Wlladyslaw

• *
  • 83
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S4
« Odpowiedź #311 dnia: Luty 08, 2010, 19:37:01 »
Uzywam Lix-2.4 okolo miesiaca, jak na moje potrzeby ten soft jest najlepszy, czasami zdarza sie mala zwiecha,ale generalnie jest spoko. Ciekawy jestem jak bedzie wygladal rom 2.5. Czy to bedzie poprawka 2.4 czy cos swiezego? Bateria wytrzymuje mi max 2 dni, a normalnie musze co noc ladowac .
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2010, 20:09:08 wysłana przez Wlladyslaw »
" Zanim nie skorzystalem z internetu, nie mialem pojecia, ze na swiecie jest tylu idiotow."

« Odpowiedź #312 dnia: Luty 13, 2010, 16:42:07 »
Witam wszystkich. W pierwszej kolejności wielkie podziękowania autorowi za wspaniały rom. Moje pytanie brzmi tak: powiedzcie mi Panowie i być może Panie, jak do jasnej choinki oglądać na tym romie filmy? Córka co chwile beczy, że włączając fil na Youtube dzwięk idzie normalnie a film tak jakby w zwolnionym tempie. Z normalnymi filmami też jest to samo. Filmy konwertowane HTC konwerterem. Uprzedzam odpowiedzi - na innych romach wszystko śmiga elegancko, aplikację Youtube też instalowałem najnowszą i niestety nie pomaga.

*

Offline czarcik

• 23
  • Sprzęt: Samsung GT 9100 Galaxy S II
« Odpowiedź #313 dnia: Luty 13, 2010, 22:14:28 »
A ja tak zapytam nieśmiało, bo nie wiem czy nie palną. Z tego co kojarzę LiX 2,4 jest na bazie LOE, ale nie działa Landscape, przynajmniej u mnie nie działał zaraz po wypuszczeniu tego romiku. Dlatego przeskoczyłem na Valkyrie i czekam na 2.5.

Ale do rzeczy. Ostatnio pobrałem najnowszego Valkyrie i landscape też nie działał, ale była dołączona aplikacja 8.cab, która po odpaleniu na już zainstalowanym sofcie sprawiała że landscape działa. link do tejże aplikacji: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=275501&d=1265046290

I teraz tak, nie sprawdzałem sam bo chyba jestem leń i tchórz, ale czy Waszym zadaniem to jest aplikacja nadająca się jedynie do Valkyrii, czy można by spróbować ją doinstalować do Lix2,4??

Choć nie jestem detektywem, zawszę znajdę budkę z piwem.
SE X1 @ Valkyrie Rom 7.3 - oddany

*

Offline Wlladyslaw

• *
  • 83
« Odpowiedź #314 dnia: Luty 13, 2010, 22:48:55 »
Witam wszystkich. W pierwszej kolejności wielkie podziękowania autorowi za wspaniały rom. Moje pytanie brzmi tak: powiedzcie mi Panowie i być może Panie, jak do jasnej choinki oglądać na tym romie filmy? Córka co chwile beczy, że włączając fil na Youtube dzwięk idzie normalnie a film tak jakby w zwolnionym tempie. Z normalnymi filmami też jest to samo. Filmy konwertowane HTC konwerterem. Uprzedzam odpowiedzi - na innych romach wszystko śmiga elegancko, aplikację Youtube też instalowałem najnowszą i niestety nie pomaga.
To wina driverów,bylo o tym wyzej^
" Zanim nie skorzystalem z internetu, nie mialem pojecia, ze na swiecie jest tylu idiotow."

« Odpowiedź #315 dnia: Luty 13, 2010, 22:55:16 »
To jakie drivery wgrać, żeby filmy chodziły normalnie? Na romie Valkyria coś tam takie kwiatki nie występują. Filmy z Youtube chodzą w najlepszej jakości płynnie. Reszta filmów też chodzi płynnie, gdzie w romie z w/w tematu nawet ich odtwarzacz nie chciał otworzyć.

*

Offline linshi

• 555
  • Od pytań jest forum.
« Odpowiedź #316 dnia: Luty 13, 2010, 23:10:10 »
To jakie drivery wgrać, żeby filmy chodziły normalnie? Na romie Valkyria coś tam takie kwiatki nie występują. Filmy z Youtube chodzą w najlepszej jakości płynnie. Reszta filmów też chodzi płynnie, gdzie w romie z w/w tematu nawet ich odtwarzacz nie chciał otworzyć.

Było wyżej.
Czy aby na pewno ?

« Odpowiedź #317 dnia: Luty 13, 2010, 23:55:01 »
Przewertowałem cały temat i nie znalazłem nic na temat nie działających filmów. Zainstalowałem jeszcze raz ten rom i za chwilę będę od nowa sprawdzał co i jak.

[EDIT] Niestety nie da się bynajmniej u mnie na tym sofcie oglądać filmów. Szkoda, bo soft jest kozacki. Pozdrawiam.

[EDIT] Co mam dograć, żeby te filmy chodziły tak jak na innych romach?
« Ostatnia zmiana: Luty 14, 2010, 00:11:29 wysłana przez eradicatorPL »

*

Offline Wlladyslaw

• *
  • 83
« Odpowiedź #318 dnia: Luty 14, 2010, 00:16:14 »
Przewertowałem cały temat i nie znalazłem nic na temat nie działających filmów. Zainstalowałem jeszcze raz ten rom i za chwilę będę od nowa sprawdzał co i jak.

[EDIT] Niestety nie da się bynajmniej u mnie na tym sofcie oglądać filmów. Szkoda, bo soft jest kozacki. Pozdrawiam.
Spokojnie, u mnie tez raz chodzi ,raz nie. Linshi pisal wyzej ,ze w nowym sofcie jest to poprawiono. Ktos juz pisal ze niedlugo bedzie  ROM LIX2.5, trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i poczekac.

« Odpowiedź #319 dnia: Luty 14, 2010, 09:02:36 »
No widzisz, u Ciebie czasem chodzi a u mnie żaden film nie idzie tak jak ma iść. Dźwięk idzie normalnie a obraz jest wyświetlany jako wielki pokaz klatek. Nie chcę już zmieniać softu bo ten jest naprawdę extra. Nie ma jakiegoś innego wyjścia?

[EDIT] Tak to wygląda:
XPERIA X1.mp4
« Ostatnia zmiana: Luty 14, 2010, 09:44:07 wysłana przez eradicatorPL »

*

Offline vegas55

• *
  • 55
  • Sprzęt: HTC touch Diamond/ Xperia x1 (HTC Venus)
« Odpowiedź #320 dnia: Luty 14, 2010, 12:04:38 »

Spokojnie, u mnie tez raz chodzi ,raz nie. Linshi pisal wyzej ,ze w nowym sofcie jest to poprawiono. Ktos juz pisal ze niedlugo bedzie  ROM LIX2.5, trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i poczekac.

... no tak tu cierpliwość to podstawa :-)

« Odpowiedź #321 dnia: Luty 14, 2010, 12:27:25 »
Czyli każdy kto zainstalował tego roma odpuścił sobie oglądanie filmów? No raczej chyba nie. Jeżeli jest jakiś sposób na te nieszczęsne klatkowanie to proszę opisać.

*

Offline linshi

• 555
  • Od pytań jest forum.
« Odpowiedź #322 dnia: Luty 14, 2010, 13:44:42 »
Nie ma sposobu i daj już sobie spokój ile razy można to samo pisać.
Czy aby na pewno ?

« Odpowiedź #323 dnia: Luty 14, 2010, 14:12:03 »
Chyba sam nie wiesz co piszesz. Każesz mi szukać rozwiązania problemu w postach, a za chwilę piszesz, żebym dał sobie spokój bo rozwiązania nie ma. Dzięki za życzliwość. Pozdrawiam.

*

Offline linshi

• 555
  • Od pytań jest forum.
« Odpowiedź #324 dnia: Luty 14, 2010, 14:20:56 »
Chyba sam nie wiesz co piszesz. Każesz mi szukać rozwiązania problemu w postach, a za chwilę piszesz, żebym dał sobie spokój bo rozwiązania nie ma. Dzięki za życzliwość. Pozdrawiam.

Chwilę wcześniej pisałem że wszystko już było napisane, teraz tylko powtórzyłem to co było wcześniej napisane.
Czy aby na pewno ?

*

Offline popara83

• *
  • 55
  • Sprzęt: i900 Omnia, X1, HTC Snap S521, HTC Wildfire
« Odpowiedź #325 dnia: Luty 15, 2010, 10:08:36 »
Linshi to kiedy mozemy spodziewac sie nowego romu?mineło kilka dni i i nic...:(
aha i czy w dotacji nie mogłbys podac nr swojego konta, tak jak to ma np Ryrzy...?bo w tym paypal nie bardzo sie orientuje...
pozdro

*

Offline linshi

• 555
  • Od pytań jest forum.
« Odpowiedź #326 dnia: Luty 16, 2010, 13:40:36 »
Linshi to kiedy mozemy spodziewac sie nowego romu?

Już jest
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2010, 15:52:52 wysłana przez linshi »
Czy aby na pewno ?

*

Offline Lechux

• **
  • 103
  • genesis.one
    • quickweb.pl
  • Sprzęt: X1i, HTC Desire
« Odpowiedź #327 dnia: Luty 16, 2010, 17:18:41 »