OK, zaczynamy,
liX-2.4 jest juz prawie gotowy, pozostało parę małych błędów jak na razie będzie opierać się na leo 1.43, jeżeli do wydania nie wyjdzie nowsza wersja leo ta będzie ostateczna.
Data wydanie zależy tylko od tego ile znajdę wolnego czasu, najnowsze wersje TEST zostały wysłane, czekam na zgłoszenia które przyjdą na gg.
Prośba do testerów, zróbcie jakieś ładne scereeny.
Wiem że kolejne wersje liX pojawiają się bardzo rzadko ale wole wydać rom w którym będzie tylko kilka błędów i skupić się na ich poprawie w następnej wersji, niż wydawać rom co parę dni z poprawionymi bugami które spowodują nowe bugi.
Mówiąc krótko, już niedługo (liX-2.4 zapewne leo 1.43)
Naprawdę brak mi czasu, rom będzie, niestety nie potrafię podać terminu, ciągle wychodzą nowe OEMy a to wiąże się z ciągłymi zmianami.
Moja prośba, nie pytajcie się kiedy będzie, bo będzie a chce zrobić rom bez bugów (lub z jak najmniejsza ilością, czyli to co ani ja ani testerzy nie znajdą)
PS. Jeżeli nie uda mi się tego zrobić w rozsądnym czasie, wrzucę na forum wersję beta.
Co do dotacji. Pisaliście o tym w paru postach, bardzo chętnie to motywuje, bo wiem że robię to dla was a nie dla siebie. I najważniejsze nie robię tego dla kasy, robię bo chcę. (Ktoś pisał o linku do dotacji, link jest w każdym moim poście, w moim podpisie.)