Po co sie tak burzysz v!ccy?

??heeee
Eddi napisał :
Rom w wersji 001 zawiera dość sporo błędów ale nie aż tyle że nie umożliwiają korzystanie z telefonu
zainteresowanych proszę o download oraz komentarze odnośnie możliwości dodania dodatkowych darmowych programów lub też ułatwień lub modyfikacji które widzieli by w romie. Wersja 001 różnie się od wersji 002 prawie w 60% więc proszę o nie informowanie mnie że nie chodzi to czy tamto bo wiem o tym 
Wiec przestawiłem swój punkt widzenia, i to co jest przydatne wg. mnie i może być przydatne dla kogoś( z darmowych prog)
Romik jest chudy i chodzi świetnie to prawda.
To wrzuć tylko coś jak NoData - bo to być powinno.
A co do pomysłu kolegi Stone16 to pasuje tak zrobić.Będzie pomocne to dla wszystkich.
Ja mam zbiór aplikacji na karcie i zawsze instaluje je na romie, który ich nie posiada.To były tylko propozycje.
A co myślisz na temat klienta wiadomości? Ten z Sensa zostaje?
Myśle, że smiało możesz 003 wydać do szerszego grona.Ludzie chętnie zainstalują i bedziesz miał więcej betatesterów:)
Jest tryb poziomy w każdej zakładce ?
Ps. Szkoda że taki w ciemnych kolorach zrobione, nie przepadam za taką mrocznością
. I lepiej by wyglądało wkładając logo SE albo WM z swoim podpisem.:)przy załączeniu telefonu... (w lix 2.5 to istnieje) niż jakieś czaszki/ziemie itp jak to miało miejsce w starszych romach 
Grafiki ogólnie są spoko, bardzo dobra robota.Ale ja widział bym troche kolorów chociaż na górze w taskbarze. A logo mógłbyś podpisać , wkońcu to Twoje:D