Też miałem na niego chrapkę ale widzę, że firma Eten zamiast jednego dopracowanego modelu wypuszcza co popadnie i do tego buble
W tej chwili jestem zadowolony ze swojego Asusa A696 ale chyba w nowym roku skuszę sie na Kaisera
. Przynajmniej HTC dba o klienta i jeszcze do tego chłopaki z xda-developers czuwają
I znow nie moge sie calkowicie z kolega zgodzic

Fakt z X800 Eten dal ciala, moze jeszcze nowy ROM cos poprawi w tej materii, ale niestety zostawienie calego tego samego chipsetu co w poprzednich modelach, jedynie podkrecenie procesora nie dalo rady wyzszej rodzielczosci i zwiazanym z tym wiekszym zapotrzebowaniem na moc obliczeniowa.
Natomiast wczesniejsze modele byly calkiem udane, nie byly zadnymi bublami wiec nie przesadzamy.
Co do HTC bo ja wiem, czy az tak dba o klienta. W jego produktach tez zdarzaja sie wpadki np schodzaca farba w Wizardzie, Artemisie, nawet w/g niektorych uzytkownikow "niedorobki" w Kaiserze.
Dla uzytkownikow Etena tez jest pomoc na eten-users

Poza tym dopiero teraz HTC wprowadzil GPS do bocznego slidera,a Eten uczynil to prawie rok wczeniej.
Fakt, faktem, ze dopiero teraz w produktach tej firmy "zagoscila" telefonia 3G.
Nie chodzi mi o to, ze Eten robi jakies super produkty,jest na poziomie podobnym do innych producentow i wcale od nich nie odstaje.
Ja jestem w kazdym razie zadowolony