No to po dobie działania mogę powiedzieć tak. Chodzi stabilnie, ram nie wycieka. Przesyłanie plików przez BT w obie strony pomiędzy telefonem SE a Etenem bez problemu. Więc mogę polecić ten rom.
Ale dalej pozostała pewna przypadłość, która też była we wcześniejszym romie Adonixa i PL by Kielich. Otóż zawiesza się po kliknięciu na OK w oknach ustawień. Dokładnie, zmniejszyłem podświetlanie -> OK i zawiesił się -> SR. Później już bez problemu poszło. Wszedłem w "informacje" (w eng. about) -> OK i nie było problemu, dwie minuty później znów wszedłem w informacje -> OK i zawisł. Jak dla mnie to drobiazg, bo do ustawień codziennie nie zaglądam.
No i mam jeszcze pewne zastrzeżenia do aparatu. Przy pierwszym uruchomieniu zaznaczyłem wszystkie caby, a widziałem że gdzieś na liście był patch do aparatu. Problem jest taki, że nie można uruchomić trybu zdjęć seryjnych dla rozdzielczości 2mpx (na adonixie 3.0 na 100% można). Żeby seryjne uruchomić trzeba najpierw przejść na przednią kamerkę, w ustawieniach nacisnąć symbol aparatu który jest w rogu (pomiędzy ikoną rotacji a wyboru formatu), wybrać kontynuuj migawkę, dopiero teraz można przejść na tylny aparat. Wcześniej na uprzednio zaznaczonym 2mpx, po zrobieniu tego co opisałem aplikacja zapamiętywała ustawienie 2mpx, na tym romie przestawia się do VGA. W sumie te zdjęcia seryjne to zbędny bajer, ale ja akurat z tego korzystam bo wolę niech mi zrobi trzy ujęcia, żeby było z czego wybrać, niż jedno które i tak będzie kiepskie.