Szczątki X800 poszukiwane

• 1 Odpowiedzi
  • 945 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Szczątki X800 poszukiwane
« dnia: Październik 27, 2009, 21:53:50 »
Witam

Trafił mi się x800 za 300zł ale ma obudowę w opłakanym stanie, był używany głównie jako nawigacja w oryginalnym uchwycie i od niego ma zniszczona głównie klapkę baterii, plus kilka wyszczerbień na narożnikach - to do przeżycia.

Problem numer 2. Joystick - bezwładny trupek, lata we wszystkie strony, można wymienić? Właściwie to korzystam z niego normalnie, nie wiem co on daje ;), mam jeszcze 2-mc gwarancje ale nie mam oryginalnego romu.

Sprawa trzecia bateria - przydało by sie wymienić ale na jaką?

Tak więc jeżeli komuś zdechł x800 to ja przyjmę chętnie skórę po nim  :evil:

*

Offline Teflon94

• 1271
  • 特氟隆- Moje Chińskie oblicze
  • Sprzęt: Palm III , Psion Revo , Palm Centro
Odp: Szczątki X800 poszukiwane
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 31, 2009, 13:00:58 »
Jak masz jeszcze gwarancje to szybko go tam wysyłaj  :ok:

Obudowy nie dostaniesz do niego raczej nigdzie , chyba że komuś padł i chce się pozbyć obudowy ale z tego co pamiętam jeszcze takiej sytuacji na naszym forum nie było. A jeżeli zadowalała by Cię sama klapka to proszę bardzo >>LINK<<  :ok:

Co do Joysticka to jeżeli Ci nie przeszkadza że tak lata to nie widzę sensu wymiany a jeżeli przeszkadza wysyłaj na gwarancję puki jej jeszcze nie straciłeś ...

Jeżeli chodzi o baterie to tylko Batimex , korzystam z ich baterii już od bardzo dawna i nigdy się nie zawiodłem , również wielu użytkowników korzysta z Batimexu i też są zadowoleni , dodatkowo bateria jest powiększona czyli dłuższy czas pracy a do tego klapka czyli problem z obudową też byłby rozwiązany 
Napisane: Październik 30, 2009, 18:21:12
Co do romu to możesz oczywiście zainstalować oryginalny.

Instrukcja instalacji ROM'ów
ROM
Napisane: 30 Październik 2009, 18:36:37
Znalazłem na Ebay'u całe obudowy ale niestety za masakryczną cenę około 200 złotych

>>LINK<<
SE D750i -> Eten X800 - > Palm III -> Psion Revo -> Palm Centro - > Sony Ericsson K510i