Rom, zmiana bin na dat

• 5 Odpowiedzi
  • 1356 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline szerii

• 23
  • Sprzęt: Blue Angel
Rom, zmiana bin na dat
« dnia: Październik 08, 2008, 16:43:02 »
Witam szanownych forumowiczów.Pomyślałem że pobawie się romem Panota bo często był chwalony i mam mały problem.Jak zmienić skutecznie plik bin na dat,bo zmieniając nazwę na dat, to wyświetla temp.dat ale dalej we właściwościach pokazuje jako bin.file.Dziękuje Pozdrawiam

*

Offline ravros

• Ekspert Eten
  • 903
  • Sprzęt: X800
Odp: Rom, zmiana bin na dat
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 08, 2008, 16:50:34 »
Start > Panel sterowania > Opcje folderów > zakładka Widok > odznaczyć "Ukryj rozszerzenia znanych typów plików".
Prawdopodobnie o to chodzi.

*

Offline szerii

• 23
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 08, 2008, 17:18:39 »
Dzięki Ravros dokładnie o to.Gdzieś na forum widziałem link do euus.exe i nie mogę się dokopać może masz pod ręką.A tak jeszcze przy okazji zapytam jak wyciągać skruty programów z karty np.żeby na nowo nie instalować automapy lub innych programów które się uruchamiają po instalacji nowego romu.

*

Offline ravros

• Ekspert Eten
  • 903
  • Sprzęt: X800
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 08, 2008, 19:38:58 »
euus w załączeniu tego tematu http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=104521.0
Jeśli chcesz mieć coś w programach itp, to wystarczy jak dodasz skróty do tego w folderze windows/startmenu

*

Offline szerii

• 23
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 09, 2008, 19:00:33 »
Ravros wszystko już chodzi ok Dzięki.Co do Automapy to gdzie ten skrót w windzie/katalog/ dać aby był na pulpicie tak jak jest po pełnej instalacji.

*

Offline urlord

• 14
  • Sprzęt: Glofiish x800
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 10, 2008, 18:07:58 »
tam jest wtyczka do ekranu today. Nie wiem jak ą osobno dodać bo tego nie robiłem, aczkolwiek mi automapa zrobiła z kardy pamięci dysk startowy- katalog autorun. wystarczy że wyjąłem i wsadziłem kartę i pytał się czy uruchomić jakieś tam programy z ikonkami automapy i po daniu wszystkich tak ładowała sie ta wtyczka