0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Gdzieś tam siedzi system operacyjny i inne takie potrzebne PDA do życia ciekawostki
Cytat: oldzie w Luty 07, 2008, 19:30:41Gdzieś tam siedzi system operacyjny i inne takie potrzebne PDA do życia ciekawostki to znaczy że jakieś elementy są tam poinstalowane?? Ale tak czy tak nie powinien pokazać że razem mam 64 MB??
Cytat: kaliadam w Luty 07, 2008, 19:35:17Cytat: oldzie w Luty 07, 2008, 19:30:41Gdzieś tam siedzi system operacyjny i inne takie potrzebne PDA do życia ciekawostki to znaczy że jakieś elementy są tam poinstalowane?? Ale tak czy tak nie powinien pokazać że razem mam 64 MB??Poczytaj:http://pdaclub.pl/info.php?id=6619
No i do czego ten link???
fragment mówiący, że część pamięci RAM jest zajmowana jako wirtualny dysk do przechowywania plików. I dlatego przed SR zawsze masz komunikat, aby zapisać wszystkie niezapisane pliki, bo można je utracić
To może inaczej bo chyba nie zabardzo wiecie o co mi chodzi. Naciskacie przycisk na X800 "domek" dwa razy otwiera się M-DESK przechodzimy do ostatniej zakładki SYSTEMw tej zakładce naciskamy 2 ikonke wyglądem przypomina 2 układy scalone odpala nam się Pamięć po prawej stronie pod programami mamy podaneRazem : 46.21Używane : 29.27Wolne : 16.94 I moja prośba : czy może ktoś podać ile uniego jest w kolumnie razem i ewentualnie pozostałych