Problem z wlacznikiem/przyciskiem!??

• 2 Odpowiedzi
  • 897 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z wlacznikiem/przyciskiem!??
« dnia: Czerwiec 22, 2008, 00:06:19 »
Witam wszystkich!
Mam problem z wlacznikiem(przyciskiem) muszę go bardzo mocno naciskać i w dodatku od kilku dni pod katem aby X800 sie wybudzil. Podejrzewam że konieczna będzie wymiana wlącznika.
Mam pytanie czy ktoś zna może jakiś dobry serwis naprawczy PDA w Szczecinie lub okolicach.
Oczywiście X800 jest na gwarancji, ale wątpię aby ją uznali, ponieważ jest to uszkodzenie mechaniczne, a poza tym nie uśmiecha mi się pozostać bez mojego X800 na dluższy czas.
Co radzicie??

*

Offline Kielich

• ROM Maker
  • 487
    • o mnie
  • Sprzęt: HTC Touch HD
Odp: Problem z wlacznikiem/przyciskiem!??
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 28, 2008, 23:59:18 »
Czy po wyjęciu baterii masz problem z włączeniem urządzenia?
Jeśli nie (nawet po chwilowym wciśnięciu przycisku urządzenie się włącza), to proponuje przeładować ROM bo to wina Romu

Jeśli jesteś pewien, że to przycisk to poprostu popytaj po serwisach GSM - wymiana switcha nie powinna być droga.

Pzdro.
Niemożliwe rzeczy załatwiam od ręki, na cuda trzeba trochę zaczekać...

*

Offline clue

• *
  • 58
  • Sprzęt: HTC diamond + LG P990
Odp: Problem z wlacznikiem/przyciskiem!??
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 30, 2008, 09:04:28 »
Miałem taki sam problem tyle że z przyciskiem aparatu po prostu odlutował się od płyty głównej zaniosłem go do sklepu tam przeleżał miesiąc, podobno wysłali go do komputronika ale go nie naprawili, więc zażądałem zwrotu pieniędzy i dostałem.Teraz kupuje sobie HTC diamond bo jakoś ludzie nie narzekają jak narazie na niego i tobie też tak radze pozbądź się etena