Jaka słuchawka bluetooth do eten x800 ?

• 12 Odpowiedzi
  • 1467 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Laszko

• **
  • 115
  • Sprzęt: HTC T7373
Jaka słuchawka bluetooth do eten x800 ?
« dnia: Luty 25, 2008, 18:08:07 »
Niestety odziedziczona motorolka nie współpracuje z Etenem, jakich słuchawek używacie w Waszych etenach x800 ?

:)

Odp: Jaka słuchawka bluetooth do eten x800 ?
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 26, 2008, 07:44:15 »
Ja mam HBH-GV435, współpracuje poprawnie i generalnie można ją polecić - wygodna, praktyczna, dobra jakość dźwięku, bateria trzyma b. długo.

Pozdrawiam.

*

Offline vhorn

• 40
  • Sprzęt: HTC Leo, Galaxy Note
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 26, 2008, 07:52:56 »
Od trzech lat używam słuchawek firmy Plantronics .Są przedewszystkim b.małe i mają doskonały odbiór ( dużo dodatkowych funkcji) , przydatnych dla mnie teraz przy x800. Gdybyś kupował zwróć uwagę na wyposażenie dodatkowe, jest różne. Ładowarka na baterie paluszek, ładowarka samochodowa itp. Polecam

*

Offline Claude

• 2086
  • Sprzęt: htc hd7, ipad2, acer iconia tab w501,
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 26, 2008, 10:04:37 »
Jabra 8010 pracuje z x800 bez problemow
1942, irgendwo im Nordatlantik - "Alaaarm!"....

« Odpowiedź #4 dnia: Luty 26, 2008, 15:34:11 »
Przerobiłem kilkanaście słuchawek, zaznaczam że Platronicsa nigdy ale Jarbę tak i mogę powiedzieć/napisać tylko jedno: idź do sklepu i poprzymierzaj, HBH jest naprawdę najpraktyczniejszą słuchawką z jaką miałem do czynienia. Nie chcę dyskredytować słów kolegów ale jak dla mnie najlepszą jest wspomniana HBH, potem długo nic a potem to już wysyp. Zaletą tej słuchawki jest to że możesz ją mieć na uchu a nie musisz nieć wsadzonego w małżowinę głośniczka.

Pozdrawiam.

*

Offline mangelob

• **
  • 160
  • Sprzęt: X800
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 26, 2008, 17:54:25 »
Ja na Motorolę nie narzekam. Pracuje z X800 bez zarzutu.

*

Offline west232

• 9
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 26, 2008, 19:44:23 »
Witam!!!

Skoro o słuchawkach mowa podepnę się pod temat.Czy korzystał lub korzysta ktoś z was z słuchawek Bluetooth w systemie A2DP?
Zastanawiam się nad zakupem, ale nie do końca jestem przekonany czy współpracują z X800.Czekam na opinie i pomoc.

Pozdrawiam :) :)

*

Offline pragmatyk

• 42
    • Blog
  • Sprzęt: Nexus One
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 27, 2008, 00:21:32 »
Ja mam Nokię BH-700, też bezproblemowo śmiga. Ogólnie polecam słuchaweczkę wkładaną bezpośrednio do ucha.

*

Offline Claude

• 2086
  • Sprzęt: htc hd7, ipad2, acer iconia tab w501,
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 27, 2008, 01:37:35 »
Witam!!!

Skoro o słuchawkach mowa podepnę się pod temat.Czy korzystał lub korzysta ktoś z was z słuchawek Bluetooth w systemie A2DP?
Zastanawiam się nad zakupem, ale nie do końca jestem przekonany czy współpracują z X800.Czekam na opinie i pomoc.

Pozdrawiam :) :)

Jabra dziala bez problemu, dodatkowo wzestawie jest sluchawka na drugie ucho , jak masz zyczenie to sluchasz w stereo
1942, irgendwo im Nordatlantik - "Alaaarm!"....

*

Offline Laszko

• **
  • 115
  • Sprzęt: HTC T7373
« Odpowiedź #9 dnia: Luty 27, 2008, 11:33:20 »

Jabra dziala bez problemu, dodatkowo wzestawie jest sluchawka na drugie ucho , jak masz zyczenie to sluchasz w stereo

Dziękuję bardzo, Jabra to jest to :)

Mam jeszcze problem z zastosowaniem x800 jako modemu do laptopa ale to chyba temat na nowy wątek :)

*

Offline Sir Dell

• *
  • 74
    • Szczecin projektowanie i aranżacja wnętrz
  • Sprzęt: NOKIA E66+SE Xperia X1 -> NOKIA C6+HTC 7 Mozart
« Odpowiedź #10 dnia: Luty 29, 2008, 15:57:37 »
Witam

piszecie ze słuchawki działają bez problemu, to mam pytanie co należy zrobić żeby tak było.

Używam słuchawki motoroli i niestety nadchodzące połączenie działa z pewnym opóźnieniem (wliczając w to minimalne opóźnienie x800 to już naprawdę koszmar :|), chciałem zakupić jakiś nowszy model słuchawek i niestety przy wszystkich modelach miałem ten sam problem.

I tu pytanie czy taka sytuacja występuje też i u Was, jak nie to może macie jakiś pomysł jak pozbyć się tego problemu.

Pozdrawiam

*

Offline dav000

• **
  • 243
  • Sprzęt: htc TP2
« Odpowiedź #11 dnia: Luty 29, 2008, 20:21:40 »
plantronics:
mialem jabre-za cicha, sonny ericcson-dobra ale ma malo funkcji
wlasnie dzis kupilem plantronics voyager 520, mialem przez chwile chyba sie nazywa 630. Dzis powoli kazdy ma po dwie komorki, dla tych sluchawek nie ma problemu z obsluga dwoch na raz, jak kolega stwierdzil mozna ladowac awaryjnie z paluszka, lub jak ja mam, po kablu usb z ladowarki AAA (4 paluszki) mozna ja ladowac i jednoczesnie trzymac na uchu rozmawiajac-kabel jest tak podlaczony ze nie przeszkadza, sybmolizuje po wlaczeniu za pomoca jednego, dwoch lub trzech mrugniec ile masz naladowane, b dobra jakosc rozmowy.
pozdrawiam

*

Offline Sir Dell

• *
  • 74
    • Szczecin projektowanie i aranżacja wnętrz
  • Sprzęt: NOKIA E66+SE Xperia X1 -> NOKIA C6+HTC 7 Mozart
« Odpowiedź #12 dnia: Marzec 05, 2008, 12:41:33 »
Przy okazji słuchawek BT z A2DP, jakiego odtwarzacza używacie, który obsługuje A2DP i jest alternatywą dla MediaPlayera.