Wpisywanie tekstu

• 4 Odpowiedzi
  • 987 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline peters294

• 38
    • Moja strona domowa
  • Sprzęt: Glofiish X800
Wpisywanie tekstu
« dnia: Styczeń 14, 2009, 19:59:19 »
Witam. Przymierzam sie do zakupy X800. Serdecznie bym prosił o  nagranie filmu z wpisywania jakiegoś tekstu do pda. I jeszcze jedno pytanie: Czy na tej klawiaturze ekranowej wygodnie sie pisze palcem (czy w ogóle da sie) czy jednak lepiej rysikiem?

Odp: Wpisywanie tekstu
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 14, 2009, 20:30:48 »
Nie za dużo wymagasz....?
Pisanie palcami zależy od wielu czynników - między innymi od tego jakimi dysponujesz :D...
Poza tym zależy jaką sobie wgrasz klawierkę, bo np. SPB fullscreen jest na cały ekran...

*

Offline Teflon94

• 1271
  • 特氟隆- Moje Chińskie oblicze
  • Sprzęt: Palm III , Psion Revo , Palm Centro
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 14, 2009, 22:08:24 »
Witam. Przymierzam sie do zakupy X800. Serdecznie bym prosił o  nagranie filmu z wpisywania jakiegoś tekstu do pda. I jeszcze jedno pytanie: Czy na tej klawiaturze ekranowej wygodnie sie pisze palcem (czy w ogóle da sie) czy jednak lepiej rysikiem?

Głównie zależy od palców jakie masz czy duże czy małe ... I przedewszystkim od klawiatury bo na orginalnej etenowskiej to nic palcem nie napiszesz ...
SE D750i -> Eten X800 - > Palm III -> Psion Revo -> Palm Centro - > Sony Ericsson K510i

*

Offline ravros

• Ekspert Eten
  • 903
  • Sprzęt: X800
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 14, 2009, 23:03:10 »
Kiedyś musiałem coś napisać, a pod ręką jedynie był x800, rysik i klawiaturka z WM. W ciągu niecałych dwóch godzin naklepałem tekstu, który zajmował 8 KB w notatniku (ale takim normalnym z dużego windowsa). Mam go od roku i wysłanych prawie 3 tysiące smsów. Stwierdzam, że można pisać (ale potrzeba do tego dwóch rąk, lub chociaż jedej i czegoś co trzyma etena).

*

Offline peters294

• 38
    • Moja strona domowa
  • Sprzęt: Glofiish X800
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 15, 2009, 15:49:45 »
Dzieki. mam nadzieje ze jeszcze w tym miesiacu sobie kupie glofiisha .