"No tak... witryna dedykowana pod IE.... no to rzeczywiście jest problem, którego Opera może nie rozwiązać. W moim banku Platforma Internetowa jest dedykowana pod IE (na blaszaka), ale do Firefox'a ma dedykowane komponenty. Kiedy z mojego PDA loguję się do banku mogę zrobić wszystko z wyjątkiem akceptacji: przelewu, lokaty, itp. No, ale zawsze możesz spróbować. Nic nie tracisz..."
No więc zainstalowałem operę ( 8.65) - tak na marginesie ....chyba odinstaluję IE ...bo Opera jest super
Po zalogowaniu nie pojawia sie problem z zablokowanymi okienkami ...ale niestety pojawia sie pewien ekran który powoduje że nadal nie ma kursów walut. Ekran wygląda tak:
Name
acceptconfidentiality
Size
?
Server
interactivetradinguat.cititreasury.com
Type
application/octet-stream
...i tu do wyboru : open lub save
żaden wybór nie powoduje pojawienia sie kursów walut

(
Jak wybiorę open to się pojawia najpierw ekran Filename z nazwą pliku acceptconfidentiality.....a po kilku sekundach komunikat There is no appplication associated with acceptconfidentiality. Run the application first, then open the file from withinthe application"
Czyli rozumiem że opera nie zawiera czegoś co zapewne zawiera IE ..ale z kolei w IE nie wiadomo jak pop up-y odblokować

(