Tak jak sie spodziewałem ...
Zamiast w szybkość i stabilność iść to oni w jakieś "bajerki" animacje i inne badziewia ...
Szlak mnie trafia jak patrze w co teraz idzie cały przemysł elektroniczny ...
Mylisz sie...
Przemysł elektroniczny robi to celowo z jednego głównego powodu. TO MY STAJEMY SIĘ BETA-TESTERAMI. TO MY ULEPSZAMY TEN SYSTEM POPRZEZ RAPORTY O BŁĘDACH. TO DZIĘKI NAM WYCHODZI KOLEJNA WERSJA KTÓRA W KOŃCU KMINI JAK NALEŻY. Zresztą ta sama historia była z wyjściem takich gier jak GothicIII lub niedawno GTA IV, a co najważniejsze Windows Seven który został udostępniony użytkownikom celowo aby go zobaczyć, sprawdzić, skomentować, zgłosić i poprawić w końcu. Już nie pamiętam gdzie ale czytałem pewną listę "co zostało już poprawione/ulepszone" w Windows7 właśnie dzięki nam. Sam użytkuję ten system i mnóstwo razy posyłałem raport o błędach, niech mają. Mówcie co chcecie ale od Visty do Seven Microsoft zrobił duży krok, mniej więcej taki duży jak z 98 na XP. Zamierzam kupić oryginał tego systemu bo po samej becie widzę że ten system kmini. Mogę śmiało powiedzieć iż będzie godnym następcą XP'ka.
Jestem w 100% przekonany że z WM 6.5 będzie powtórka z zabawy. Dziś jest odpicowany, ładny, hu_owo, zje_any chłam a za pół roku będzie elegancki system który pewnie zagości na każdym z waszych PDA drodzy koledzy. Cierpliwości, cierpliwości
Niestety jednak co do Gothic III jest troszkę inna historia. Pierwsza wersja została wydana w stanie tak dziurawym jak durszlag. I niestety nasze opinię nic nie dały ponieważ producent się tym wyraźnie nie zainteresował. Kolejne ewentualne patche wychodziły dosłownie niczego nie zmieniając. Finał był taki że fani tej trylogii sami sobie wydali nie oficjalny patch który podobno likwidował wszystkie bugi(nie wiem nie testowałem). A najlepsze jest to iż producent dalej nic na to, wyszedł dodatek Zmierzch Bogów równie dziurawy jak pierwsza wersja podstawowej III.
Z GTA IV całkiem podobnie, bug na bugu, nie mówiąc już o optymalizacji kodu, jeśli chodzi o wersję PC.