X650 -- PROBLEM Z INSTALACJą OPROGRAMOWANIA "ActiveSync" na KOMPIE

• 7 Odpowiedzi
  • 2911 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Markas

• 20
  • Sprzęt: ETEN X650
Siemanko Towarzysze;)) ... jestem w sumie młodym wilkiem na tym forum, ale  znając swoje ograniczone możliwości w kwestiach techniczno-informatycznych, zapewne wkrótce zaleje Was ilością poruszanych przeze mnie wątków :S ... słuchajcie .... mam zgoła lekki problem, a mianowicie ... nie mogę zainstalować otrzymanego oryginalnie oprogramowania ActiveSync na swojego kompa ... co wiąże się wiadomo z niemożnością wykrycia mojego Etena X650  przez komputer i tym samym brakiem jakiej kolwiek interakcji między tymi dwoma urządzeniami....  :mad: ... dodam że mam System "Windows XP" ..... zamieszczam zrzut ekranu komunikatu jaki się pojawia ... dziękuje z góry za pomoc ... pozdrawiam
POZDRAWIAM ... MARKAS

*

Offline ravros

• Ekspert Eten
  • 903
  • Sprzęt: X800
Odp: X650 -- PROBLEM Z INSTALACJą OPROGRAMOWANIA "ActiveSync" na KOMPIE
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 23, 2008, 00:34:51 »
Masz Servis Packa 2 lub 3?

*

Offline Markas

• 20
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 23, 2008, 00:42:04 »
Masz Servis Packa 2 lub 3?

Tzn. chodzi o aktualizacje systemu Windows XP ?? jeżeli tak to aktualizacji nie mam uruchomionej ... nawet nie wiem gdzie moge sprawdzić  :-| ....
POZDRAWIAM ... MARKAS

*

Offline ravros

• Ekspert Eten
  • 903
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 23, 2008, 00:50:06 »
Serwis packa można i przez aktualizacje ściągnąć.
Kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonie "Mój komputer" na pulpicie, wybierz właściwości. Pojawi się okno, gdzie będzie pisało windows XP itp, w piątej linijce od góry masz info o service packu. ActiveSync wymaga Service Pack 2.

Jeśli nie masz ikony "mój komputer" na pulpicie, lub jest to skrót (mała strzałka w lewym dolnym rogu na ikonie) to kliknij Start>Panel sterowania>System - uzyskasz to samo okno.

*

Offline Markas

• 20
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 23, 2008, 00:59:50 »
... Dzięki Ravros za wszelkie udzielone informacje na dwóch zainicjowanych przeze mnie wątkach ... potrzebuje troch ę czasu by wcielić to w życie... myśle, że jutro zdołąm coś z tym powalczyć i wtedy sie wypowiem  ... póki co lecę do wyra ... życze dobrej nocy ... pozdrawiam
POZDRAWIAM ... MARKAS

*

Offline ravros

• Ekspert Eten
  • 903
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 23, 2008, 02:14:34 »
spoko  :ok:
Dzisiaj mam nocy dyżur pierwszej pomocy w dziale etena  :grin:

« Odpowiedź #6 dnia: Październik 15, 2009, 11:42:35 »
Witam
Mam podobny problem z tą różnicą że po odpaleniu CD-ROMU pojawia mi się komunikat,że Adobe Flash nie może poprawnie wyświetlić okna.Anulowanie wyrzuca z powrotem na pulpit i dupa.
Możecie coś doradzić?

*

Offline ravros

• Ekspert Eten
  • 903
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 24, 2009, 00:59:55 »
Skontaktuj się z producentem oprogramowania, w tym wypadku jest to firma Adobe  :mrgreen:
A tak na poważnie, to wszystko czego potrzebujesz ściągniesz tutaj http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9e641c34-6f7f-404d-a04b-dc09f8141141&displaylang=pl
Możesz również wejść na płytę poprzez mój komputer, ale tam nie ma nic więcej prócz ActiveSync'a i instrukcji obsługi.