X650 i pytanie o kilka problemów.

• 1 Odpowiedzi
  • 1008 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

X650 i pytanie o kilka problemów.
« dnia: Lipiec 05, 2008, 01:35:08 »
Witam. Mam kilka problemów ale nie chce zakładac osobnych wątków.
I. Miewam problemy z wykonaniem połączenia wychodzącego - telefon wybiara numer a następnie wyświetla komunikat "Połaczenie zakończone" - Poziom sygnału sieci dobry, sieć Orange.
Czasem udaje sie połaczenie po kilku próbach - troche to irytujace.
II.  W programie IGO 8  - podczas nawigacji pojawia mi sie komunikat "out of memory"
III. W tym samym programie jw. występują przycięcia komunikatów głosowych (jąkanie lektora) - czy może to być spowodowane kartą pamięci?  (Kingston 2GB)
IV. Samorozłaczanie się telefonu (o tym czytałem że sporoludzi sie na to skarży)
ROM EEU_X650_WWE_A42_030_0342_
Interesuje mnie czy u kogoś jeszcze występują podobne objawy czy może to mój jednostkowy przypadek.
Pozdrawiam

Odp: X650 i pytanie o kilka problemów.
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 05, 2008, 09:45:04 »
1. mi to się zdarzyło z dwa razy w ciągu ostatnich miesięcy ale tylko dlatego, że dzwoniłem do osoby, która w tym samym czasie dzwoniła do mnie ;)
2. w IGO 8 ten sam problem na wielu urządzeniach, na moim x650 również. Ale na wielu innych PNA i PDA też. myślę że to bardziej wina małej dostępnej pamięci RAM (tutaj dobrze mieć ok 30MB, a to raczej niemożliwe w urządzeniu które ma 64MB wbudowanej pamięci), a nie tej na karcie SD. Dlatego używam Garmina mobile XT lub Sygic Drive 7.5, które pozostawiają mi podczas nawigowania ok 19MB wolnej pamięci ;)
3. chyba to samo, co wyżej :P
4. z samorozlączaniem u mnie się nie spotkałem