witam, ja znowu rozwiazalem swoj problem przez zmiane sieci, cale szczescie mialem telefon na karte w playu, wiec wykupilem abonament w orangu i przenioslem numer, wszystko dziala, ale fakt jest faktem ze mam telefon niesprawny, wiec pewnie w najblizszym czasie bede chcial go reklamowac, a kolegow prosilbym o wskazowki jaka najlepiej droga to zrobic, do unicomu czy oriki wyslac ?
Z UNICOMEM z tego co wiem sa wielkie problemy, jesli chodzi o naprawe, wysylaja po kilka razy popsuty telefon robiac z ludzi idiotow mowiac, ze jest naprawiony, bardzo szkoda, ze tak malo profesjonalnie postepujaca firma jest przedstawicielem marki eten.
Przez takie postepowanie niestety psuja opinie o tej marce zwielokratniajac niezadowolenie klientow, ktore i tak juz powstalo na skutek zakupy wadliwego produktu.
Nie czarujmy sie, wszystkie palmy, telefony, palmofony sie psuja, jednak sprawnie dzialajacy serwis i obsluga posprzedazowa jest w stanie zminimalizowac do zera nasze niezadowolenie. Niestety jak widac dla UNICOMA jest najwazejniesze zeby sprzedac a potem, coz, licza na to ze zniechecony klient w koncu wlozy popsuty telefon do szafki i od tej pory bedzie sie trzymal bardzo daleko od marki ETEN
pozdrawiam
Grzegorz Łuczkiewicz