WYŁĄCZA MI SIĘ SYNCHRONIZACJA PRZY INSTALACJI NOWEGO ROMU

• 2 Odpowiedzi
  • 855 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

WYŁĄCZA MI SIĘ SYNCHRONIZACJA PRZY INSTALACJI NOWEGO ROMU
« dnia: Lipiec 31, 2008, 18:49:14 »
POMOCY!
Mam podłączony pocket do PC przez usb i zsynchronizowany activsynch'em.
Uruchamiam EEU_X650_WWE_A42_030_0342.exe na PC z winxp sevis pack2.
Instalacje przebiega normalnie do momentu step2, ikona activsych'a znika. W okienku po prawej instalatora komunikat JOUR PDA will enter the USB downloader when you see the figure, click next button to continue, POWINNO SIĘ KONTYNUOWAĆ JEŚLI W PDA WYŚWIETLĄ SI E (NA CZRNYM TLE) TE SAME INFORMACJE CO W INSTALATORZE NA KOMPIE. Próbowałem instalować nowy rom kilka razy. Za pierwszy razem wyświetlił mi się komunikat, że wgrywany program nie przeszedł testów microsoft windows, czy kontynuować instalację, przyciskam "tak" i "obrażony" activsynch zrywa połączenie. Mieliscie podobne przygody? co robić? czy dobrym rozwiązaniem byłby  inny program do synchronizacji?

pozdrawiam

angawe

*

Offline banny

• 37
  • Sprzęt: Eten X650
Odp: WYŁĄCZA MI SIĘ SYNCHRONIZACJA PRZY INSTALACJI NOWEGO ROMU
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 01, 2008, 00:44:51 »
Jak pamietam flashowanie w moim, to faktycznie activesynh wylacza sie tam w ktoryms momencie, ale instalacje mozna popchnac dalej i bez tego...

Moze za duzo przezywasz? Wcisnij OK i czekaj na efekt!  :wink:
------------------------
Pozdrawiam
Banny

Odp: WYŁĄCZA MI SIĘ SYNCHRONIZACJA PRZY INSTALACJI NOWEGO ROMU
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 01, 2008, 12:49:44 »
problem rozwiązany! problem tkwił w podczas pierwszej  instalacji w/w romu. Tam gdzie pojawił się komunikat o tym że wgrywane oprogramowanie nie przeszło testów zgodnosci z windows i komunikat przerwij lub kontynuuj ja wybrałem przerwij i activsych przestał działać i tak było za każdym razem nawet jesli zmieniałem na kontynuuj. Odinstalowałem program do synchronizacji i na nowo wgrałem. Odnowiłem instalację i wszystko tym razem poszło ok.